So good that you get the photo for the review with an empty plate. As it came, so it went, exceptional simplicity and goodness, excellent service and a very nice place. I will definitely return if I'm in the area again!
Fabio Alfarone
.
15 Novembre 2024
10,0
I absolutely recommend it to try
massimo repetto
.
10 Novembre 2024
10,0
Beautiful venue, fantastic staff, wonderful food. We asked for a porcini mushroom menu from the starter to the main course. We ordered 2 appetizers, 2 first courses, 3 second courses, 2 desserts, wine, water, coffee and coffee killer, covered. I spent it willingly because we were satisfied with the porcini mushroom lunch. The meat was fabulous. We will gladly return.
Miriam P.
.
10 Novembre 2024
10,0
Fun Halloween evening and very good food. Congratulations to you!
Cristina Firenze
.
08 Novembre 2024
10,0
We chose this place for the truffles and were very pleased. I don't understand the negative reviews about the price because I think the price is absolutely adequate. The meat and pasta were excellent! I was a bit bothered by some pieces in the tartare, but the service, friendliness and effort made up for it. Dessert was rather average. This place is definitely interesting and I recommend it.
MonyLee
.
07 Novembre 2024
10,0
Sono venuta con la mia famiglia per la sera del mio compleanno. L’ambiente è molto caldo e accogliente e il cibo è super buono. Ottima qualità prezzo ci tornerò sicuramente! Personale cordiale giovane e simpatico!!
Margherita G
.
02 Novembre 2024
10,0
Aperto nel 1989, dal 4 ottobre di quest'anno è un bistrot aperto a pranzo e cena con apericena sempre diversa dalle 17,30. Parcheggio nella piazza di fronte o in una più grande poco distante. Nel cortile il dehors fruibile nella bella stagione. Varcato l'ingresso la sala principale con il bancone del bar dispone di 22 coperti, 8 e 10 le due salette. Chef Rita; in sala il marito Paolo Romairone e i figli Francesco, Federico e Stefano. Piacevole musica in sottofondo; il pranzo:
Vino:
- Rosato Salento IGP "Notte Rossa I Tratturi" az. Cantine San Marzano.
Pane bianco di produzione artigianale.
ANTIPASTI:
- tris di battuta.
- flan di spinaci e fondue.
PRIMI:
- ravioli di zucca alle mandorle.
- gnocchetti di castagne alle mandorle.
DESSERT:
- panna cotta al basilico.
- bavarese al marron glacé.
Caffè.
Digestivo (entrambi):
- liquore all'erba Luisa.
La carta dei vini presenta 40 etichette. Non è previsto il menù degustazione; à la carte 4 antipasti; 3 primi a 13€, "tagliatelle con il tartufo" a 20€; 4 secondi da 18 a 20€, "fiorentina T-bone a 6€/hg; 6 dessert elencati a voce a 6€, Cucina ben eseguita, gentilezza e per chi ama il tartufo un ottimo approdo. A fine pranzo i nostri complimenti.
Recensione precedente:
7 maggio 2019 "cucina tradizionale, simpatia e tartufo"
Pamapava
.
01 Novembre 2024
10,0
The food is so good that it's better than fucking
Ogs Box
.
01 Novembre 2024
10,0
A bit of confusion with the new formula which also offers aperitifs but the food is always up to par as is the wine. The staff, although young and always ready, professional and friendly.. however promoted
Giorgio Carmagnini
.
22 Ottobre 2024
10,0
From Grit you can find quality! I recommend it 100% good!
V N
.
20 Agosto 2024
10,0