Well-kept place, friendly staff, excellent dishes, highly recommended place
Giuseppe La Rosa
.
30 Marzo 2025
A place where you can feel the heart of Italy! Very attentive and professional staff! Cleanliness and great attention to customers! Food with unmistakable taste. I have been back several times! I recommend it for a meal with friends!
Julian de Cervantes
.
30 Marzo 2025
Today after my son's football match, we booked and ate at this lovely place..
Really good and tasty dishes, I recommend the truffle tagliolini and goulash...
The owner is attentive and kind, we will definitely return to visit you…
Rosa Zarro
.
16 Marzo 2025
Excellent experience for a dinner with friends... let's start with the food, which was all delicious, we took a tasting menu which included a beautiful and very rich platter (cold cuts, cheeses, savory pies), then a small portion of first course (absolutely perfect after the platter), last night there were gnocchi with pesto as delicious as the homemade ones and finally a small portion of second course (yesterday roast beef and potatoes were very good) all accompanied by a good glass of wine.
Excellent quality/quantity/price.
Very friendly and welcoming staff as well as the place.
Super recommended.
Arianna Raineri
.
14 Marzo 2025
Last night my fiancé and I went to the Gritt bistro to choose our wedding menu. Everything wonderful, mouth-watering, wonderful staff.
Monica Allavena
.
27 Febbraio 2025
Very nice ENVIRONMENT, good service. Varied and well presented menu. The octopus was a little "rubbery": a shame. I don't know anything about the winery because they didn't give us the wine list. The quality/price ratio is adequate
Simone Blangetti
.
17 Febbraio 2025
Dopo diverso tempo sono ritornato nel ristorante Grit ( ora bistrot ) per mangiare piatti squisiti e presentati nella massina professionalità. Il ritorno è sempre piacevole ...
stefano c
.
03 Febbraio 2025
It's been years since I discovered this wonderful little restaurant a stone's throw from Genoa..
And from now on I couldn't do without it...
When I want to eat well I come here, now with added value, a quality aperitif... "not with the usual leftovers from the day before that the usual places offer you."
Themed evenings with very high quality.
I also organized two events in their home VILLA GRIT, where they hold ceremonies.
What can I say, highly recommended...
christian oliveri
.
26 Gennaio 2025
So good that you get the photo for the review with an empty plate. As it came, so it went, exceptional simplicity and goodness, excellent service and a very nice place. I will definitely return if I'm in the area again!
Fabio Alfarone
.
15 Novembre 2024
Aperto nel 1989, dal 4 ottobre di quest'anno è un bistrot aperto a pranzo e cena con apericena sempre diversa dalle 17,30. Parcheggio nella piazza di fronte o in una più grande poco distante. Nel cortile il dehors fruibile nella bella stagione. Varcato l'ingresso la sala principale con il bancone del bar dispone di 22 coperti, 8 e 10 le due salette. Chef Rita; in sala il marito Paolo Romairone e i figli Francesco, Federico e Stefano. Piacevole musica in sottofondo; il pranzo:
Vino:
- Rosato Salento IGP "Notte Rossa I Tratturi" az. Cantine San Marzano.
Pane bianco di produzione artigianale.
ANTIPASTI:
- tris di battuta.
- flan di spinaci e fondue.
PRIMI:
- ravioli di zucca alle mandorle.
- gnocchetti di castagne alle mandorle.
DESSERT:
- panna cotta al basilico.
- bavarese al marron glacé.
Caffè.
Digestivo (entrambi):
- liquore all'erba Luisa.
La carta dei vini presenta 40 etichette. Non è previsto il menù degustazione; à la carte 4 antipasti; 3 primi a 13€, "tagliatelle con il tartufo" a 20€; 4 secondi da 18 a 20€, "fiorentina T-bone a 6€/hg; 6 dessert elencati a voce a 6€, Cucina ben eseguita, gentilezza e per chi ama il tartufo un ottimo approdo. A fine pranzo i nostri complimenti.
Recensione precedente:
7 maggio 2019 "cucina tradizionale, simpatia e tartufo"
Pamapava
.
01 Novembre 2024