Last night my fiancé and I went to the Gritt bistro to choose our wedding menu. Everything wonderful, mouth-watering, wonderful staff.
Monica Allavena
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27 Febbraio 2025
10,0
Very nice ENVIRONMENT, good service. Varied and well presented menu. The octopus was a little "rubbery": a shame. I don't know anything about the winery because they didn't give us the wine list. The quality/price ratio is adequate
Simone Blangetti
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17 Febbraio 2025
8,0
Dopo diverso tempo sono ritornato nel ristorante Grit ( ora bistrot ) per mangiare piatti squisiti e presentati nella massina professionalità. Il ritorno è sempre piacevole ...
stefano c
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03 Febbraio 2025
10,0
It's been years since I discovered this wonderful little restaurant a stone's throw from Genoa..
And from now on I couldn't do without it...
When I want to eat well I come here, now with added value, a quality aperitif... "not with the usual leftovers from the day before that the usual places offer you."
Themed evenings with very high quality.
I also organized two events in their home VILLA GRIT, where they hold ceremonies.
What can I say, highly recommended...
christian oliveri
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26 Gennaio 2025
10,0
So good that you get the photo for the review with an empty plate. As it came, so it went, exceptional simplicity and goodness, excellent service and a very nice place. I will definitely return if I'm in the area again!
Fabio Alfarone
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15 Novembre 2024
10,0
I absolutely recommend it to try
massimo repetto
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10 Novembre 2024
10,0
Beautiful venue, fantastic staff, wonderful food. We asked for a porcini mushroom menu from the starter to the main course. We ordered 2 appetizers, 2 first courses, 3 second courses, 2 desserts, wine, water, coffee and coffee killer, covered. I spent it willingly because we were satisfied with the porcini mushroom lunch. The meat was fabulous. We will gladly return.
Miriam P.
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10 Novembre 2024
10,0
Fun Halloween evening and very good food. Congratulations to you!
Cristina Firenze
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08 Novembre 2024
10,0
We chose this place for the truffles and were very pleased. I don't understand the negative reviews about the price because I think the price is absolutely adequate. The meat and pasta were excellent! I was a bit bothered by some pieces in the tartare, but the service, friendliness and effort made up for it. Dessert was rather average. This place is definitely interesting and I recommend it.
MonyLee
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07 Novembre 2024
10,0
Aperto nel 1989, dal 4 ottobre di quest'anno è un bistrot aperto a pranzo e cena con apericena sempre diversa dalle 17,30. Parcheggio nella piazza di fronte o in una più grande poco distante. Nel cortile il dehors fruibile nella bella stagione. Varcato l'ingresso la sala principale con il bancone del bar dispone di 22 coperti, 8 e 10 le due salette. Chef Rita; in sala il marito Paolo Romairone e i figli Francesco, Federico e Stefano. Piacevole musica in sottofondo; il pranzo:
Vino:
- Rosato Salento IGP "Notte Rossa I Tratturi" az. Cantine San Marzano.
Pane bianco di produzione artigianale.
ANTIPASTI:
- tris di battuta.
- flan di spinaci e fondue.
PRIMI:
- ravioli di zucca alle mandorle.
- gnocchetti di castagne alle mandorle.
DESSERT:
- panna cotta al basilico.
- bavarese al marron glacé.
Caffè.
Digestivo (entrambi):
- liquore all'erba Luisa.
La carta dei vini presenta 40 etichette. Non è previsto il menù degustazione; à la carte 4 antipasti; 3 primi a 13€, "tagliatelle con il tartufo" a 20€; 4 secondi da 18 a 20€, "fiorentina T-bone a 6€/hg; 6 dessert elencati a voce a 6€, Cucina ben eseguita, gentilezza e per chi ama il tartufo un ottimo approdo. A fine pranzo i nostri complimenti.
Recensione precedente:
7 maggio 2019 "cucina tradizionale, simpatia e tartufo"
Pamapava
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01 Novembre 2024
10,0