The tuna tartare was an excellent start. Very fresh, flavorful tuna.
The tuna with pistachios and the burata linguine with shrimp tartare then crowned the evening. Excellent quality ingredients, prepared with love and finesse. The presentation on the plate is also very appealing.
Klaus Jungwirth
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06 Giugno 2025
10,0
🌟 If you are looking for an extraordinary culinary experience, you cannot miss the El Jazira Restaurant in San Vito Lo Capo! ✨
Dining here was like a journey of flavors, where each dish tells a unique story. After trying various restaurants, I can safely say that El Jazira is my favorite! 🍽️❤️
The atmosphere is welcoming and the staff is always kind and helpful. Each course is prepared with fresh and high-quality ingredients, leaving an unforgettable impression on the palate.
DAVIDE De francesco
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04 Giugno 2025
10,0
Value for money: 3/5 …. I said it all 🤷♀️
Maria Scannavino
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01 Giugno 2025
6,0
Friendly and polite staff, excellent food
Michela Colombari
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05 Maggio 2025
8,0
All the very friendly staff, lots of excellent advice. Had a divine lunch, try it for yourself
Roberto Grasso
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01 Maggio 2025
10,0
I had the pleasure of having lunch at the Al Jazira restaurant in San Vito Lo Capo, where I enjoyed excellent fish in a warm and welcoming atmosphere. The staff were extremely courteous and professional, helping to make the day even more pleasant. In addition to the famous beccafico sardines revisited in a gourmet key, we savored an excellent baked snapper with potatoes and Trapani-style fish sauce. Special thanks go to the owner, whose friendliness and attention to customer needs made the experience even more memorable.”
maria cristina castiglione
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06 Aprile 2025
10,0
Ho avuto il piacere di pranzare con degli amici al ristorante Al Jazira a San Vito Lo Capo, dove ho gustato dell’ottimo pesce in un’atmosfera calda e accogliente. Il personale si è dimostrato estremamente cortese e professionale, contribuendo a rendere la giornata ancora più piacevole. Oltre alle famose sarde a beccafico rivisitate in chiave gourmet, abbiamo assaporato un ottimo dentice al forno con patate e sughetto di pesce alla trapanese. Un ringraziamento speciale va alla titolare, la cui cordialità e attenzione verso le esigenze dei clienti hanno reso l’esperienza ancora più memorabile.”
MCC
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06 Aprile 2025
10,0
Per congedarci dalla Sicilia, dopo tre mesi di soggiorno, scegliamo questo ristorante per un cous cous d'addio e bene c'è ne incolse. Splendido il piatto di cous cous di pesce (cernia, gambero, gamberetti e vongole).
Remo7787
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04 Aprile 2025
10,0
An extraordinary place. Halib and Crocetta do a unique job of showing the absolute essence of Trapanese. This is a family business.
Run The World Adventures - Running CostaBrava
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24 Marzo 2025
10,0
Exquisite food and very friendly!
Sarah Agusti
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22 Marzo 2025
10,0