Ristorante Cervinia In Roma

7,8

Basado en 115 opiniones encontradas en 4 webs


tend

2.345
Di 12.757
in Roma
323
Di 687
di cucina Cucina romana in Roma

Gestione recensioni

Excellent hospitality and customer service, a simple yet impeccable atmosphere. The wine selection was spot on, at reasonable prices. From this management, you'd expect more flavorful dishes, or elegant ones with a touch more flair. Instead, while everything was good, the dishes were fairly standard, almost anonymous. In my opinion, the kitchen could do better than the dining room.
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10 Luglio 2025
8,0
Located on Monte Mario. We ate: Tonarelli cacio e pepe Veal with tuna sauce Sliced ​​steak Flaked meatball
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15 Giugno 2025
8,0
It's the second time we've been back. The food is really excellent but above all the warmth of the people who work there make you feel at home. We will definitely return
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19 Aprile 2025
10,0
Talking about a visit, for lunch or dinner, to the Cervinia restaurant is to describe the pleasure of the owner Francesco in proudly presenting "family dishes"! Here you don't "revisit anything... because everything is healthily good! An example? Artichokes cooked in many fabulous ways, DOC first and second courses. A touching trifle, perfect and "ancient" as it should be, because it is made with the family recipe of the owner's grandmother. Cleanliness, classic equipment (VIVADDIO), smile and desire to work! RARE...BUT TRUE!!!
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21 Marzo 2025
10,0
In realtà siamo stati al Cervinia a pranzo ed a cena,in giorni diversi...mai una sbavatura...anzi! Il proprietario Francesco è gentilissimo e disponibile,ama veramente il suo lavoro e si vede!!! Pulizia,tavoli apparecchiati a regola d arte con tovaglie e tovaglioli NON DI CARTA...e VIVADDIO!Personale sorridente e rapido che propone un ottimo menù,anche con intriganti fuori menù,ma Senza "rivisitazioni"Invece molta attenzione alla "storicità"dei piatti proposti con RE CARCIOFO che guida un corteo di ottima carne,un vitello arrosto sottile e leggero,una caponata di melanzane di tutto rispetto e ,andando sul dolce la vera zuppa inglese della nonna.... perché proprio con la ricetta di quarant'anni fa della nonna stessa!Cose rare oggi,cose che ,se apprezzate,fanno la differenza tra un pranzo o una cena e un ritrovare sapore,tradizione, qualità!Questa è classe....per chi la capisce e l apprezza!!Torneremo!
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21 Marzo 2025
10,0
Siamo stati in questo ristorante trovandoci in zona e su consiglio di conoscenti. In generale debbo dire buono ma caro. Il locale è carino ed accogliente, i titolari sono molto gentili e disponibili. La qualità del cibo buona con una ampia scelta nel menu. Abbiamo preso parmigiana e carciofi fritti per antipasto, una 1/2 amatriciana per primo, poi calamari e carciofi fritti per secondo. Purtroppo il conto è risultato un po' caro, in parte dovuto al fatto che viene fatto pagare un cestino di pane e pinse senza che lo stesso venga ordinato (€6 per tre persone) ed infatti è rimasto intatto. Una mezza porzione di amatriciana a €12. In sintesi con due calici di vino e un limoncello senza dessert abbiamo speso €120 per 2 antipasti, due secondi, un mezzo primo. Comunque cibo, quantità delle porzioni e servizio ok.
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08 Marzo 2025
6,0

Ristoranti simili a Roma

7,8
144
Recensioni

AL Pompiere

08/08/2025: I was there today and ate. Unfortunately, the carbonara wasn't creamy and there were pieces of ice in it because the egg had set, but everything else was very tasty. The staff were very nice and even asked if I wanted something new. Very good atmosphere and very nice staff. I would love to come back. Thank you for everything.
26/07/2025: Mid Food. High Price. A staff kept poker face but otheres were friendly. They keep a big dog near the cashier too.
7,8
173
Recensioni

Miraggio Club

24/08/2025: Beautiful local tavern with excellent food.
21/08/2025: A fantastic restaurant - friendly service, amazing value, and the food! To create such wonderful flavours from such simple ingredients is incredible. The spaghetti alla gricia was one of the best pasta dishes I’ve had in years. And have the alliciotti fritti panati (fried anchovies) and smother them in lemon juice. Delicious!

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