A really nice restaurant in Genzano, the staff were perfect, the food really excellent. The view over Lake Nemi is beautiful.
I recommend it if you want well-done fish
GP M
.
17 Agosto 2024
10,0
Well balanced dishes and excellent service
Monika Rybinska
.
16 Agosto 2024
10,0
What can I say... WITHOUT WORDS!
Discovered by chance for my partner's birthday, we wanted to try this "test". It turned out to be a MAGICAL restaurant instead. Starting from the exquisite and familiar welcome, to say the least, in a context that is quite elegant and at the same time very simple.
The real gem is the view over the lake, which at dusk transforms the atmosphere into a moment of pure relaxation.
Let's get to the menu. Vast, but at the same time consistent with the season, so much so that they adapt some dishes depending on seasonal availability. The prices are affordable, but those who come to these types of restaurants should not focus on the prices, but rather on the culinary journey of the chef and the pampering of the entire staff.
Everything was excellent: very attentive service to customers, easy-going, without feeling the disconnect that is usually created.
I highly recommend it!
Congratulations to everyone! We will definitely be back!
Melyssa Carmignani
.
14 Agosto 2024
10,0
Fantastic confirmation. Today, as always, excellent raw food. The scampi were fabulous as were the red prawns!!!! Wow!!
Orietta Edrighi
.
10 Agosto 2024
10,0
Very tasty and interesting menu, dishes cooked with passion and skill. Truly a culinary experience. Nothing to envy of starred cuisine. Truly attentive and meticulous service. Friendly staff and account in line with everything. Highly recommended to make a good impression on your guests but also for a romantic dinner, to come back!
P.s. the view of Lake Nemi alone would be worth the "ticket price"
Alessandro Cimadon
.
09 Agosto 2024
10,0
Exceptional! Compliments to Salvatore the chef
Elvezio Cimadon
.
09 Agosto 2024
10,0
10 of us had lunch for a family lunch, made up of people of all ages, on a very hot day at the end of July. The location is beautiful, the service was EXCELLENT, I would say attentive and PATIENT with all my guests. Spotless bathrooms, equipped with every comfort. But the strong point was the tasting menu: fresh, delicious and absolutely convincing in every course, from appetizer to dessert, I made a splendid impression on the guests! The bill of €86 per person, also considering the wines and raw meats we had for the starters, was absolutely honest and in line with what we received. I definitely recommend this restaurant for a family/couple lunch of some importance. Thanks again 😊
Daniela Cacace
.
07 Agosto 2024
10,0
Located in a postcard position overlooking Lake Nemi we tried the tasting menu, everything was really excellent and in the end we were more than full and satisfied. Refined environment with polite and silent customers, which is unfortunately very rare to find in restaurants. Prices appropriate to the quality of the food, the service and the location.
Giancarlo Scussat
.
03 Luglio 2024
10,0
Un ristorante meraviglioso con una bellissima vista sul lago di Nemi.
Pietanza di pesce freschissimo con una bella presentazione.
Crudi di mare top!!!
Servuzio di livello.
Prezzi alti ma ben rapportati alla qualità delle materie prime utilizzate!!!
Esse.D
.
10 Maggio 2024
10,0
Una minuscola e incantevole piazzetta, una rigogliosa pianta di glicine ed una panchina prospiciente ad una ringhiera, che si affaccia sul lago di Nemi.
Potrebbe essere il posto ideale per gli innamorati di Peynet, ma è solo l'ingresso del locale.
Appena si entra, si viene presi in "consegna" dalla premurosa moglie dello chef per la guida al tavolo assegnato, e per la sistemazione del guardaroba.
La vista, dall'interno del locale, è la stessa che si ammira dall'esterno: in prospettiva il lago che, dalle sponde di Genzano, arriva fino a quelle di Nemi.
Il locale beneficia di ampie superfici vetrate, che danno luminosità al locale e vista panoramica all'esterno.
L'arredo è ben curato, senza essere troppo carico.
La scelta dei piatti è affidata ad un menu alla carta e ad un menu degustazione.
Nel nostro caso, ci siamo orientati su quest'ultimo, denominato Sperlonga, il paese di provenienza dello chef Salvatore.
Numerosi ed invitanti sarebbero stati anche i piatti del giorno, proposti in aggiunta a quelli alla carta.
Nel pranzo di quel venerdì erano occupati solo quattro tavoli ma, in ogni caso, la massima copertura è per circa 40 persone, per cui c'è sempre una piacevolezza nella godibilità del locale, evitando fastidiosi affollamenti.
Ritengo che il menu degustazione permetta di realizzare meglio quello che è il percorso gastronomico ideato dallo chef: un susseguirsi di portate, armoniche
sia per l'intensità dei sapori, che per le quantità.
L'importante, infatti, è avere la godibilità di mangiar bene, e avere piacevoli sensazioni anche alla fine del pranzo!
L'inizio, semplice nella sua concezione, è valorizzato dalla qualità delle materie prime: sia il pane che la focaccia, nonché l'olio, sono di loro produzione.
L'accompagnamento è con una flute di ottime bollicine.
A seguire: parmigiana di pesce, crocchetta di gamberi, tartuto e gel di prezzemolo.
Patate, polpo e maionese.
Panella, manticato di orata e rapa rossa.
Crema di patate, baccalà, erba cipollina e chips di patate.
Primi: tagliolino tirato a mano, con cacio e pepe, polpo e lime; Bottoni con gamberi, limone candito e maggiorana.
Secondo: baccalà in olio di cottura, cicoria e latte di mandorla.
Un pre-dessert costituito da un sorbetto solido.
Dessert: La spugna delle rose e crema dello chef con fragoline di Nemi.
Caffè.
Ogni piatto veniva portato in tavola nascosto alla vista da una cloche, e rapidamente scoperchiato per colpire maggiormente la vista dei commensali!
Il tutto servito in un'atmosfera familiare e gradevole.
Lo chef si aggira tra i tavoli, pronto a recepire i desiderata dei clienti, e a spiegare gli elementi che compongono le varie portate.
Qualità e freschezza delle materie prime sono esaltate dall'inventiva e dalla bravura dello chef.
Il prezzo della Degustazione Sperlonga, è di 60 euro, perfettamente adeguato alla qualità delle proposte.
La lista dei vini è ben dotata.
Una serie di fotografie ben si adeguano per confermare quanto descritto a parole.
Goffredo P
.
03 Marzo 2024
10,0