Simone superstar and unique farinata in the world!
Riccardo Monti
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08 Agosto 2024
10,0
I grew up as a tourist in Giustenice, I have known the Capalla restaurant for 57 years, since its first owner Mr. Capalla, a man who knew how to create a mix of great cuisine, conviviality, friendship, entertainment and above all valorising local products. After him a great daughter who followed in her father's footsteps and together with her husband was able to continue to give local flavors to all her guests, yes guests not
customers, because the pleasure in this restaurant is to sit at the table and savor the excellent dishes and feel pampered. Now the reins have passed to his son Simone, a great restaurateur, he has been able to maintain those old and genuine flavors by bringing a bit of his art that makes this place special! Not just farinata on which great reviews have also been given by magazines, but everything else is synonymous with quality, price and serenity, do you want to spend an evening with excellent food and an exceptional host? Capalla is your place then, don't miss the opportunity to be part of the history of this great restaurant!
Beatrice
Beatrice Anelli
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06 Agosto 2024
10,0
The farinata was good, the rest to be reviewed, and we left with a question #Why only takeaway pizzas #
Nadia Sciacqua
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16 Luglio 2024
6,0
I think I ate the best farinata I've ever tasted, and it wins by a landslide. The other proposals are also excellent and the off-menu items are always very interesting
Gaga Nara
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11 Luglio 2024
10,0
Ormai è una tradizione estiva, ambiente familiare e rilassante . Abbiamo privilegiato i primi fuori menu proposti. Personale gentile.
Tiziana B
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02 Luglio 2024
8,0
Excellent food, friendly staff and correct value for money!!!
Il “Il carlottino” Carlottino
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28 Aprile 2024
10,0
Giustenice non è un posto di passaggio è un paesino nel primo entroterra di Pietra Ligure. Locale ordinato e accogliente, punto di forza direi l'assortimento di farinate ma noi quattro ci siamo fatti tentare dal fuori menù e dopo aver assaggiato una farinata e un frittino abbiamo optato per quattro tagliolini verdi con calamaretti davvero gradevoli. Dolci della casa fra cui meritevole di citazione la torta cioccolato e mascarpone davvero leggera ma ricca di gusto. Ha reso più scorrevole la serata una bottiglia di Brosè della Cantina Maffone di Acquetico, dove eravamo passati nel pomeriggio. Conto finale con 4 caffè e due acque minerali 137 euro. Direi che dovremo tornare per assaggiare le farinate senza farci più tentare dai fuori menù...
saltuariogourmet
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24 Aprile 2024
10,0
Welcoming location, efficient service, excellent food, the farinata with leeks was delicious.
Silvana Bigatti
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20 Febbraio 2024
10,0
Restaurant in the Ligurian hinterland, super farinata and very good traditional Ligurian dishes. It is worth traveling a little further and discovering these corners of true Liguria.
maurizio riccardi (Icio)
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13 Febbraio 2024
8,0