Farinata at the top, very very good food, kind and attentive staff... what else can I say?
massimo fogli
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26 Gennaio 2025
8,0
A traditional place that offers farinata and local dishes prepared with care and passion. A welcoming room frequented by many hsbitue who are at home. It's worth a stop, only in the evening on weekdays, a detour or even a stopover. The service is attentive and attentive. Welcome children, customers of tomorrow.
Paolo Bongianino
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07 Gennaio 2025
10,0
We were on holiday in Liguria and discovered this charming restaurant in the small town where we lived.
As non-Italian speakers, we had a bit of a hard time understanding everything, but (at least) two of the people working there spoke perfect English.
The food, atmosphere and hospitality were extraordinary.
Unfortunately they were closed on our last day (three kings) and so we couldn't say goodbye.
Oh well - to all the mountain bikers among you:
Simone is a trail builder and rides himself. He can give you some good insider information on trails (just don't believe him when he says they're easy!)
Lea Ho
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06 Gennaio 2025
10,0
Si mangia come a casa! Sempre aperto sempre gentile,un luogo dove è bello ritornare e dove sei certo di mangiare genuino e bene
alucken49
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06 Dicembre 2024
10,0
La miglior farinata oltre a ottimi primi tutti rigorosamente con pasta fatta in casa con le chicche stagionali che Simone con la sua simpatia ti propone. Anche i dolci sono notevoli. Ci torno sempre più che volentieri e lo consiglio vivamente
Alfredo LUCKENBACH
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01 Dicembre 2024
10,0
We returned to this historic and traditional restaurant after several years of absence and..... nothing has changed! Everything was delicious (I ate a dream tarte tatina!), spectacular farinata and a warm welcome. Simone and his family are excellent hosts. Absolutely recommended.
Marta Repossini
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25 Novembre 2024
10,0
Excellent cuisine with a great passion and special experience in typical regional dishes. Well done
Massimo R
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27 Ottobre 2024
10,0
Evening with friends.. The waiters were attentive to our needs.. The idea of bringing plastic cups and different placemats to the table for the children is nice.
Giuseppe Morgante
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26 Ottobre 2024
10,0
Nice, a little out of the way but with good food. Unfortunately I wasn't able to try the farinata for lunch.
bruno gulmini
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09 Ottobre 2024
8,0
Visitata un sabato sera di fine agosto on famiglia.
Cercavamo un locale fuori dal contesto costiero e genuino, lo abbiamo trovato.
Piatto forte è sicuramente la farinata, cucinata in diverse varianti, ma anche gli antipasti misti erano gradevoli.
Abbiamo preso 3 primi, di cui uno fuori menù (ravioli con ripieno di patate con sugo pomodorini e polpo) pansoti alle noci e tagliolini al ragù, e un tonno alla griglia.
Abbiamo accompagnato con un buon vermentino del finalese e tanta acqua (serata calda).
Abbiamo chiuso con un dolce, unica pecca della serata, dove abbiamo ordinato una torta e ci è arrivato un assaggio di 5 dolci diversi. Avrebbero forse potuto farci pagare il dolce richiesto, ma Pazienza.
Nel complesso bella scoperta e prezzo adeguato
valerio m
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19 Agosto 2024
8,0