Impeccable service by our attendant waiter (who is from Bangladesh).. excellent food
Shiga Daisuke
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07 Aprile 2025
10,0
Excellent food, excellent service, adequate location… Every time I pass through Padua, I stop to eat at this place….
gianluca novellone
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28 Marzo 2025
10,0
Excellent restaurant both meat and fish
Beautiful environment excellent service refined cuisine but large portions and high quality to return definitely reservation required
Michele Pengo
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25 Marzo 2025
10,0
There were two of us, we had two appetizers, a first and a second course and desserts at the end; good starters without excelling; Well-executed gnocchi and veal cheek. The desserts were disappointing, in particular the tarte tatin which was actually a cooked apple on a wafer, the real problem is the prices which we found exaggerated for the type of place and the type of dishes.
Federico Longo
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18 Marzo 2025
6,0
Excellent food, staff always friendly and helpful. Advise
Beatrice
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16 Marzo 2025
10,0
A quiet restaurant, very tidy, very friendly staff, they prepare very special dishes and you can also order off the menu, you can eat very well, I highly recommend it.
Mufid Suleiman
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06 Marzo 2025
10,0
We came here a few years ago on the recommendation of the hotel. That made a lasting impression on us; on the way to Venice we are now stopping one night in Padua to visit the restaurant. The restaurant offers the Tartar Boccadoro, which for us is one of the best we have had so far. The preparation at the table is a masterpiece in itself and absolutely worth seeing. Not exactly cheap but worth the money. We'll definitely be back 😋😋😋👌
Robert Orani
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05 Marzo 2025
10,0
Historic place with excellent options on the menu. Excellent service
Pietro S
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20 Febbraio 2025
10,0
Ottima esperienza, da ripetere. Il locale è ben curato e pulito, anche se lo stile oscilla tra quello di un ristorante moderno e quello di una trattoria. Questo però non compromette la sensazione di trovarsi in un posto con una sua precisa identità.
Il menù è straordinario, talmente ricco di proposte interessanti da "costringerti" a tornare. Noi abbiamo scelto il pesce, ma resta la curiosità di provare le tartare e le carni alla brace.
Piatti eccellenti: lo spaghettone con capesante, mazzancolle e puntarelle è stato semplicemente sublime, mentre i ravioli al formaggio taleggio con guazzetto di coda di vitellone si sono rivelati una piacevole sorpresa. Ottimi anche i secondi, tra cui il trancio di rombo scottato con carciofi, patate al timo e crema di carote, e l’ombrina Boccadoro in crosta di erbette, servita con puccia ampezzana, emulsione di fior di cavolo e ortaggi invernali.
Il prezzo è in linea con la qualità dell'offerta, la carta dei vini è ben strutturata e il servizio efficiente. Ho letto alcune recensioni in merito alle proprietarie… alla fine, le ho anche viste sorridere!
LaCariatide
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14 Febbraio 2025
10,0
Ristorante molto elegante e di grande sostanza. Cucina tipica. Piatti davvero sorprendenti. Ci sono sia proposte di pesce che di carne. La gallina embriaga con tagliatelle è sublime. Un piatto unico di grande spessore. Notevole anche la carne alla brace cotta perfettamente. Ottima e particolare la proposta di dolci. Personale gentilissimo. Posto super consigliato!
Pat C
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16 Novembre 2024
10,0