We stopped by chance, it was lunch time, beautiful location, an old house.
Expertly cooked local dishes and exceptional "truly homemade" desserts.
Excellent quality/price ratio.
Cosimo Martinelli
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16 Febbraio 2025
10,0
Quiet environment, excellent food.
Guglielmina Sanavio
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13 Febbraio 2025
10,0
Excellent restaurant with impeccable service. Roberto shows off his art through magnificent homemade desserts, tarts, Sacher cakes of all kinds. See you in Rovigo
Roberto Procacci
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12 Gennaio 2025
10,0
Quiet place just outside the city. Unsurprising menu and service. Place to improve, to identify a style
monica ferrari
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03 Gennaio 2025
6,0
Excellent restaurant, recommended for meat.
Paolo Marty
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23 Dicembre 2024
10,0
We had a really good dinner, highly recommended by the owner. Even a colleague of mine with food intolerances was pampered by the kitchen. We will definitely be back also because we ate a liver with onions which was poetry.
Daniele Carlo Ghilardi
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18 Dicembre 2024
10,0
Place outside the centre, warm and welcoming, with a homely atmosphere. The staff is affable and friendly, they literally treat customers with affection and this is priceless. The quality of the dishes is, as expected, very high. Genuine. In the photo: cabbage roll stuffed with ricotta on a bed of potato cream and sprinkled with crispy bacon, then a WONDERFUL grandmother's cake with pine nuts accompanied (surprisingly) by an amazing cocoa cream.
Absolutely recommended experience.✨
Giulia Ammendolia
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30 Novembre 2024
10,0
Delicious meat and very friendly and helpful waitresses
Elia Mussig
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19 Novembre 2024
10,0
Locale: 🟢🟢
Menù: 🟢🟢🟢🟢
Servizio:🟢🟢🟢
Prezzo: 🟢🟢🟢
Locale "di una volta", che mostra tutti i segni del tempo. al contempo si respira un'aria di familiarità e genuinità.
Menù: piatti della tradizione (anche emiliana, visto che il proprietario è ferrarese). buona qualità delle materie prime e molto semplici con impiattamenti "anni '80", ma si ritrovano i sapori di una volta e la cucina che guarda più all sostanza che all'apparenza.
Servizio: il proprietario ha un umorismo tutto suo e anche qui si riscontra l'atmosfera dell'osteria (nel senso più positivo del termine) di una volta: il proprietario "padrone" che fa tutto e intrattiene, aiutato da un cameriere giovane e timido.
Prezzo: nella norma per quanto mangiato e proposto: circa 45€/testa per 2 piatti un dolce ed una bottiglia di vino.
Assolutamente consigliato se si cercano i sapori di una volta.
Zandul
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04 Novembre 2024
6,0
Emozionante che sa di vintage e di essenza. Ottimo primi e sfiziosi antipasti. Il finale sa si STREGA , un tris di dolci che raccontano la storia. Il titolare ? Un tripudio di energia che rimanda ad un passato glorioso. La serata si conclude nel 1973 con un ottimo Armagnac. Consiglio l’esperienza.
Nicola Melotto
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02 Novembre 2024
10,0