It's the third time I've eaten here, accompanied by the dear friend who made me discover it. To give a vague idea of the goodness of the delicacies prepared by the "master" Renato, I can say that they are excellent (excellent one cannot say). Without fear of being contradicted, I can say that eating here is an experience for the stomach and for the spirit which is found in a small and intimate environment, almost familiar, but which inspires awe if the "master" Renato, a man, is in the room. with great culinary skill, with particular humor and friendliness that "explains" the delicacies he has cooked.
Quello che potrebbe essere un normale pranzo o una normale cena, in questo posto si trasforma in un'esperienza sensoriale unica. Quello che il mitico Renato (Chef e proprietario del ristorante) definisce una degustazione, in realtà è un viaggio nei sapori, negli odori e nei colori di una cucina ricercata ed elaborata con sapienza e cura maniacale dei dettagli.
Abbiate premura, in fase di prenotazione, di specificare eventuali intolleranze o gusti particolari, per il resto affidatevi allo Chef ...non ve ne pentirete!