One of the best restaurants we have eaten in.
Food 10/10
Location 10/10
Staff 10/10
euan robertson
.
26 Agosto 2024
10,0
3 stars but with an aftertaste of 2
Antoni Vidal
.
24 Agosto 2024
8,0
Great experience at this Michelin restaurants. The service was impeccable and the food was delicate and creative.
Yan Leng Vuong
.
18 Agosto 2024
10,0
Best meal during our 7 days trip around Capri and Amalfi
Mighty Thor
.
14 Luglio 2024
10,0
Spend the afternoon here with my family and we all felt like in the paradise! Absolutely lovely - EVERYTHING! The gastronomic paradise, stunning decor, 150% service and more. We had a possibly to visit also stunning wine collection in the private cellar as well as rooms in the newly built hotel. Must visit and we will be back soon! ❤️❤️❤️
Marimiri
.
13 Luglio 2024
10,0
Una bellissima esperienza in questo nuovo tre stelle Michelin italiano. L'atmosfera è elegante, accogliente e, a tratti, amicale. La vista sul mare, se si ha la fortuna di sedersi a un tavolo in prima fila, è molto bella e rilassante. Il servizio è gestito dal fratello dello chef con personale preparato, attento e professionale. Lo chef, Fabrizio Mellino figlio dello storico patron Antonio, ha tecnica francese (vedi cotture, salse e dessert) e impiattamenti spagnoli (vedi Fiore di Calamaro), ma lo spirito e la mano sono prettamente italiani, per non dire proprio campani (plus!). Abbiamo cenato alla carte e, consigliatissimo, non dovete perdervi il carré di agnello Laticauda: è il piatto che vale il viaggio e la serata. Innaffiatelo con del buon vino rosso: francese o italiano, ma buono! La carta dei vini è ampia e non lascia scontento nessuno, da chi vuol spendere meno a chi vuol concedersi una grande bottiglia, fosse anche Romanée-Conti. La qualità delle materie prime è eccellente. C'è solo un aspetto che ci ha lasciati perplessi: Fiore di Calamaro è un piatto molto laborioso da comporre, quasi certamente viene preparato prima del servizio e tenuto al freddo in attesa di portarlo in sala; ora, a mio parere, viene concepito solo per il menù degustazione in quanto, avendolo ordinato alla carte, quando ci è stato portato era del tutto identico per forma e dimensione a quello degustazione ... sic!. Il momento dei dessert è mitico: propongono anche un îles flottantes (L'isola dei Limoni) dove scuola francese e idee, mano e gusto italiano si fondono perfettamente per un risultato eccezionale. Andate al Quattro passi e ordinate le linguine, l'agnello e l'îles flottantes, poi una bottiglia di rosso di borgogna, una bottiglia di acqua e, possibilmente, un tavolo in prima fila: godetevi un momento di puro piacere gastronomico.
4Pax
.
09 Luglio 2024
10,0
Brilliant night. We were picked up from our villa in Nerano and taken to the restaurant. We have drinks in the bar first which was so pretty. We then enjoyed our meal in the restaurant. The service was exceptional with every delicious dish explained. Great atmosphere. Lots of laughs. Mario was brilliant - he knew everything about every dish and had a great sense of humour. We were a table of 5 and everyone loved all dishes. The prawn entree stood out, the Parmesan trees and my favourite was the fish in a wafer to dip in sauce. I wish I wasn’t so far away otherwise I would be back tomorrow. Thank you 🇮🇹 ❤️
Jill Hansen
.
06 Luglio 2024
10,0
Beautiful coastal view with spectacular dishes. Crispy red prawns, fusilli pasta with sea urchin, lamb, and the signature dish: Spaghetti alla Nerano.
Jennifer Raft
.
04 Luglio 2024
10,0
A dream experience. Splendid location (a little complicated to reach), well looked after, passion, attention, splendid rooms, breathtaking view, innate tranquility, almost a bubble suspended in time, but the food, the dinner at the restaurant will remain in my memories forever. Thank you
Hat Hat
.
28 Giugno 2024
10,0
With the scent of the Amalfi Coast and a michelin star elegant restaurant with a breathtaking view. Require reservation and we did it physically on our way down to the beach. They offer shuttle pickup 👌🏼
I ordered the 2-course menu (150 € per person) with 2 complimentary dishes from heaven 😋
- Crispy red prawns 10/10
- Sea bass 10/10
- Pompelmo 9/10
- Meringue chest (coffee, potatoes & Baileys) 8/10
- Amalfi’s lemons cremeaux (tuiles,honey mousse and rosemary) 9/10
Dema
.
26 Giugno 2024
10,0