Congratulations...just tasted the panettone...and it was like my expectations...i.e. TOP...impeccable after-sales service...see you soon
Simone Ricciardelli
Simone Ricciardelli
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22 Novembre 2024
10,0
Excellent gourmet destination. Three stars well deserved. Food was delicious and beautifully presented
We stayed at the hotel -- a good choice if you don't want to drive back to your hotel/villa on Amalfi little curvy roads
Dimitri Kryukov
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11 Novembre 2024
10,0
Experience above and beyond all high expectations. Dense and elegant cuisine in every aspect and scope. Markups on extremely correct wines. Impeccable and Mediterranean service
Angelo Accomando
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20 Ottobre 2024
10,0
We were here in the restaurant in the evening. First of all, it was incredible. The menu sequence of the tasting menu was perfectly coordinated. Rarely have you been able to taste the aromas of the individual ingredients so precisely. The calamari blue with caviar and crab meat was an absolute highlight. Also the fussilli and the fish lardo. Craziness! The service was great, nice and both the senior chef and the boss had time for a conversation and to delve deeper into the respective stories of the restaurant and the dishes. The sommelier was very responsive to us and gave us great advice. The 1999 Barolo was incredible and the glass of white wine was perfect with the starters. We'll definitely be back!!
Nico Federico
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19 Ottobre 2024
10,0
Visited Quattro Passi on our honeymoon in May. Incredible experience and amazing staff. A highlight of our trip.
Nathan Aaron
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02 Ottobre 2024
10,0
Stunning location, excellent location for Nerano beach. Clean and functional rooms. I was just sorry to pay more for the room than what was indicated on the sign in the room, for no reason. As for the restaurant, the three Michelin stars are absolutely deserved.
Massimo D'Auria
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24 Settembre 2024
10,0
A truly faultless dining experience. Hard to believe how good everything was. I will remember the bur Blanc sauce and zucchini pasta for many years to come.
Only criticism was that service needs to loosen up a little! I can’t tell if this was because English was their second language.
ABK 1
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09 Settembre 2024
10,0
One of the best restaurants we have eaten in.
Food 10/10
Location 10/10
Staff 10/10
euan robertson
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26 Agosto 2024
10,0
Spend the afternoon here with my family and we all felt like in the paradise! Absolutely lovely - EVERYTHING! The gastronomic paradise, stunning decor, 150% service and more. We had a possibly to visit also stunning wine collection in the private cellar as well as rooms in the newly built hotel. Must visit and we will be back soon! ❤️❤️❤️
Marimiri
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13 Luglio 2024
10,0
Una bellissima esperienza in questo nuovo tre stelle Michelin italiano. L'atmosfera è elegante, accogliente e, a tratti, amicale. La vista sul mare, se si ha la fortuna di sedersi a un tavolo in prima fila, è molto bella e rilassante. Il servizio è gestito dal fratello dello chef con personale preparato, attento e professionale. Lo chef, Fabrizio Mellino figlio dello storico patron Antonio, ha tecnica francese (vedi cotture, salse e dessert) e impiattamenti spagnoli (vedi Fiore di Calamaro), ma lo spirito e la mano sono prettamente italiani, per non dire proprio campani (plus!). Abbiamo cenato alla carte e, consigliatissimo, non dovete perdervi il carré di agnello Laticauda: è il piatto che vale il viaggio e la serata. Innaffiatelo con del buon vino rosso: francese o italiano, ma buono! La carta dei vini è ampia e non lascia scontento nessuno, da chi vuol spendere meno a chi vuol concedersi una grande bottiglia, fosse anche Romanée-Conti. La qualità delle materie prime è eccellente. C'è solo un aspetto che ci ha lasciati perplessi: Fiore di Calamaro è un piatto molto laborioso da comporre, quasi certamente viene preparato prima del servizio e tenuto al freddo in attesa di portarlo in sala; ora, a mio parere, viene concepito solo per il menù degustazione in quanto, avendolo ordinato alla carte, quando ci è stato portato era del tutto identico per forma e dimensione a quello degustazione ... sic!. Il momento dei dessert è mitico: propongono anche un îles flottantes (L'isola dei Limoni) dove scuola francese e idee, mano e gusto italiano si fondono perfettamente per un risultato eccezionale. Andate al Quattro passi e ordinate le linguine, l'agnello e l'îles flottantes, poi una bottiglia di rosso di borgogna, una bottiglia di acqua e, possibilmente, un tavolo in prima fila: godetevi un momento di puro piacere gastronomico.
4Pax
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09 Luglio 2024
10,0