Pizzeria Loiero Damiano In Torino

7,7

Basado en 166 opiniones encontradas en 3 webs


tend

695
Di 3.378
in Torino
38
Di 416
di cucina Pizza e Pasta in Torino

Gestione recensioni

One of the best pan pizzas in Turin, as is the excellent farinata. You'll need to be incredibly patient because there's always a line at lunch and dinner, but the oizza and farinata combo is top-notch!
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10 Agosto 2025
8,0
The best farinata you can find in Turin!!
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03 Agosto 2025
10,0
The pan pizza is good, but they have an exceptional farinata, so you have to try it. The place is small, so you often have to wait a bit. Prices are average.
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02 Agosto 2025
8,0
The pan pizza was delicious, light and easy to digest, and the farinata was exceptional. We loved it. Efficient service, new, clean, and well-kept venue. Congratulations, and see you next time!
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26 Luglio 2025
10,0
Excellent farinata, very good pizza
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23 Luglio 2025
10,0
The place has air conditioning, which you actually don't feel at all inside. The reason is the outdoor terrace with an open door and a constantly open entrance. My wife and I debated the panellino and the farinata. It's a matter of taste: I like my farinata thick and crispy, and you can feel the flour melting in your mouth. My wife liked this one, thin and crispy. But we both agreed that the panellino wasn't as good as other pan pizzerias in Turin. The price was fair for a place like this: we spent €38 for two. They charge €1.50 for a cover charge. We had to wait in line to get in; you're called by name based on your reservation. I liked the presence of so many customers with their dogs. Perfect service.
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15 Luglio 2025
8,0
FARINATA AS IN LA SPEZIA: "SUPREMA"
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07 Luglio 2025
10,0
Great pizza, good service Recommended
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30 Giugno 2025
10,0
Loiero pizzeria. E’ un po’ che non vado🥲. Pizza al tegamino top da sempre..farinata idem. La cosa che ho notato nelle recensioni è stata la mancanza di cordialità. Non è vero…logico da sempre sono molto indaffarati a servire e le ciance portano via tempo. Lei alla cassa riceve anche gli ordini per l’asporto…Lui(marito) il pizzaiolo che fa una farinata super. L”energumeno” all’entrata lo conosco bene..c’era anche nel vecchio locale situato dall’altra parte della via. Non è cambiato niente…devi prenotare la pizza o farinata d’asporto…non puoi prenotare il tavolo ma aspettare il tuo turno. Quando lo ottieni devi mangiare ed andartene almeno che non continui a consumare…come facevo io che mi ingordavo di pizza e farinata. Fuori c’era la fila estate o inverno. Non sono d’accordo sulla qualità di pizza e farinata espresse nelle recensioni negative che ho letto…probabilmente hanno confuso la pizzeria. Morale: la pazienza vi darà gusto al palato se no ci sono altre pizzerie a Torino…oppure c’è la pizza surgelata del Market..basta buttarla nel forno🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
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09 Marzo 2025
10,0
Le scelte sul menù sono poche e molto basiche, ma con 0.50€ in più (ad ingrediente) si può comporre la pizza che più si desidera. Ottima la farinata. Non accettano prenotazioni, quindi bisognerà aspettare un bel po' prima che si liberi un tavolo. Personale poco cortese. Assegno 4 stelle perché sicuramente, come impasto, gusto e cottura, è una tra le pizze al padellino più buone su Torino, ma alcune modalità di servizio sarebbero da rivedere.
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03 Marzo 2025
8,0

Ristoranti simili a Torino

7,7
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Recensioni

Lo Zodiaco

09/08/2025: The panzerotti were absolutely delicious! I've rarely tasted such well-seasoned pasta! The waitresses were smiling and very pleasant. I definitely recommend this lovely little restaurant.
09/08/2025: We came for the view, we had a great time, and we'll definitely return. The pizza was good, the service was good, and the owner is very kind. Keep up the good work, congratulations!
7,7
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Recensioni

Al solito posto

30/08/2025: Went for a meal for the first time. I had a generous appetizer (mussels marinara) and a first course (spaghetti al cartoccio) rich in sauce and tasty. What left me amazed and happy was that the shrimp inside the first course had been cleaned of the crustacean intestine thread, something many don't do. Well done... a satisfying white wine and an exquisite dessert (even if not homemade, but of high quality). I'll return, with a reservation, because the place was really busy and it was a weekday. Closed on Mondays.
26/08/2025: Amazing chef, fast and friendly waiters, excellent food of the highest quality, highly recommended. It's best to book in advance given the influx of customers.

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