A truly exceptional experience! The pizza is simply delicious, with a light dough, quality ingredients, and an authentic Neapolitan flavor. The staff is exceptionally courteous and friendly, always smiling and helpful.
As if that weren't enough, they also offered me a truly delicious pasta and provola entrée—a welcome surprise that shows how much care and attention they give to their customers.
A place where you eat well, feel welcomed, and experience a true passion for Neapolitan cuisine. Highly recommended!
federico zavallone
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06 Ottobre 2025
10,0
Discovered by chance while passing by and I must say that I fell in love at first sight as soon as we entered... excellent service, welcoming staff, especially Andrea and Ciro who served us... generous portions and in addition to classic cuisine and classic pizzas, here you can find the specialties of true Neapolitan culture, from panuozzo to pasta and potatoes, finally passing through the desserts which are also delicious and beautiful large... we will return again... Michael and Olga
Michael F
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04 Ottobre 2025
10,0
Friendliness and friendliness. Quality products with excellent flavor.
Gianpietro Cortese
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30 Settembre 2025
10,0
Simply perfect!
Ciro is the best!
Daniele Esposito
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30 Settembre 2025
10,0
Everything special, pizzas and Neapolitan cuisine, I felt at home.
Ciro D'Antuono
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29 Settembre 2025
10,0
Truly a top-notch pizzeria, with excellent products and the utmost customer service. Reasonable prices, professional and extremely friendly staff. Highly recommended!
Marco Paternò
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29 Settembre 2025
10,0
Typical Neapolitan restaurant, excellent cuisine, brilliant staff, highly recommended 👍
Massimo Di Gregorio
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29 Settembre 2025
10,0
impeccable service, delicious food, just like being in Naples
Gianluca Cattaneo
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26 Settembre 2025
10,0
Cena a base di pizza con amici in questo locale dove sono già stato più volte. Ambiente accogliente (presenti maxischermi per eventi sportivi ), staff efficiente e cordiale, cibo molto buono. Stavolta la scelta della pizza è caduta su “Donna Sofie”, una bi-gusto con rucola crudo e mozzarella da una parte e speck mozzarella e funghi dall’altra… azzeccatissima! Con coperto, bevande e caffè si sono pagati 19 euro a testa. Consigliato
Emanuele A
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06 Maggio 2025
8,0
Non è più come prima. L'impasto è cambiato. Forse c'è più grano duro, è meno elastica ("meno gommosa" per i non estimatori della pizza napoletana). È buona, con ingredienti di qualità ma non è più "pizza napoleNottetana".
Franco D
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24 Aprile 2025
6,0