I recommend this pizzeria, very digestible pizza, lots of variety, top-notch ingredients.
mario dilonardo
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22 Luglio 2025
10,0
The pizza is really good, cooked just right and using excellent ingredients. The place isn't very big for the kitchen's potential. The staff is friendly and knowledgeable.
Leonardo Pomponii
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20 Luglio 2025
8,0
The pizza is worth every minute of the wait. In the age of fast food, this is a tribute to and a testament to the importance of waiting in the sacred and forgotten world of quality. I've toured the best pizzerias in the world, and if we look at it purely in terms of quality, from a pizza perspective, it can compete with the best. Between Ascoli and Teramo, it's unrivaled.
Pit V
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20 Luglio 2025
10,0
Those who criticize waiting times deserve fast food 🤣
Alba V
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20 Luglio 2025
10,0
I was surprised by the variety of choices and the dough. As a Neapolitan, I have my own standards. I'll definitely be back, and they're also friendly, which doesn't hurt.
Ulisse Itaca
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15 Luglio 2025
8,0
After more than two years since the last visit nothing has changed, from the furnishings we define as a little "spartan" to the excellent pizza with tastes and flavors different from traditional pizzerias.
Mauro Fadi
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30 Giugno 2025
8,0
Good pizzeria that lacks the spark to become excellent. Marketing is done quite well but is not followed by full feedback on the plate. The products are excellent but become uniform in presentation. The assembly sequence resulting from the different cooking times of the raw materials is not respected. The attentive and reactive staff. Average waiting time. It remains a good, trusted pizzeria.
Sebastiano Di Cato
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27 Giugno 2025
8,0
We wanted to go to the restaurant for pizza but it wasn't possible so the owner recommended another pizzeria next door. Very nice!
Ondra Sabela
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25 Giugno 2025
10,0
Pizza sublime unica nel suo genere , non potete immaginare cosa riesce a fare il mitico pizzaiolo, la pizza va illustrata perché troppo troppo sublime , come il ns solito chiediamo ai fratelli la pizza fai tu dove Mattia chef indiscusso del gourmet ci ha servito una pizza fritta passata in forno farcita con:
- provola
- ratatuille di verdure
- fiori di glicine
- ravanello marinato
Una favolaaaaaaa
Ragazzi locale modernizzato e bellissimo bellissima zona prive’ tra tranquillità e bontà se po solo magna’ e non solo con la pizza ? Un stupendo gin tonic toppppp
Marco D
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09 Maggio 2025
10,0
Abbiamo scelto questo locale perché di passaggio a Giulianova, ma forse la scelta non è stata azzeccatissima. Locale poco curato, molto essenziale, non c'è nulla che colpisca in particolare. La posizione della toilette molto scomoda per chi ha il tavolo proprio di fronte alla porta. il servizio un po' lento. Le pizze tradizionali sono davvero poche, manca la 4 formaggi che dovrebbe essere un must di tutte le pizzerie. I prezzi sono un po' alti per il servizio offerto. Molto apprezzati però gli antipasti: frittelle e bombe fritte farcite!
Se dovessimo tornare da queste parti, probabilmente sceglieremo un'altra pizzeria.
Valentina D
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12 Aprile 2025
6,0