Always an excellent evening, with the right relationship between quality and price
Domenico Acciani
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19 Marzo 2025
Consiglio vivamente questo ristorante - braceria per una serie infinita di motivi:la sig.ra Monica e il suo sorriso accogliente ,Luigi che sembra leggerti nel pensiero e le chef Felice,un maestro della cucina barese oltre che un anima gentile.Non perdete la pasta al forno della domenica che mi ha ricordato i sapori di mia nonna ,l'assassina che tutti propongono ,ma solo pochi sanno fare e la deliziosa parmigiana.Queste sono solo poche leccornie che propone,per non parlare della superba carne alla brace e delle pizze.Tutto ottimo.L'ho scoperto grazie a mio figlio e lo consiglio a tutti.Aggiungo,massimo attenzione per i pelosetti.
Despite being a "pizzeria-braceria", in my opinion, the only noteworthy dishes are the parmigiana and the tiramisu. The rest is negligible.
Really nice pizzeria/braceria, quality food and excellent value for money. I recommend booking especially on weekends
Alessandro Terranova
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10 Febbraio 2025
I went there for dinner while I was in Bari for work, I ate a really good Florentine steak. I confirm that the quality of the meat is excellent. I also liked the appetizer with anchovies and burrata. They are very kind. Medium-high prices.
Giorgio P (giorp)
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13 Dicembre 2024
Veniamo spesso a cena.Cibo di ottima qualità e un plauso a Felice,chef gentile e premuroso ,pronto a soddisfare qualunque richiesta.Cinsigliatissimo.
Adele A
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30 Novembre 2024
Location in the Poggiofranco area, well known for the good quality of its meat. I went there for a pizza with friends and I really liked it, thin with cold cuts on the side that you can place on your pizza. Good appetizers especially the mushrooms although a little expensive. Medium-high prices.
Marina D'Alessio
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10 Novembre 2024
Last night I went for a takeaway pizza. Polite and friendly staff even offered me a focaccia while waiting. All very good. Excellent value for money
Ste Pie
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02 Novembre 2024
Nice little place and great food although, in my opinion, there are too many tables inside
Roberto Scaglione
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30 Ottobre 2024
Everyone was very kind, and the pizza recommended directly by the pizza chef (with cardoncelli) was TOP!
Francesco Micelli
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28 Ottobre 2024