The pizza was great!
The wine suggestion too.
On the other hand, I was sitting next to the bar and seeing two waiters scowling during service or even arguing with each other is not a great atmosphere (again - we are next to the bar).
Julie Vercruyssen
.
02 Agosto 2024
8,0
Good pizza with a good range. Staff were busy, definitely better than any pizza around.
bryan tighe
.
30 Luglio 2024
8,0
The best pizza of my life.
The head waiter was helpful and kind in everything. The staff is very well prepared. Wood-fired oven with visible preparation counter that offers a spectacle that immediately becomes art for lovers of real pizza. Not too noisy, clean and cheerful atmosphere, place always full so I recommend booking. Top quality ingredients and dough, get advice on which is the best choice for you as we did also in the case of children, we trusted and the advice was more than right. They deserve a prize and more valorization. A place in the heart. See you soon.
Eleonora Reitano
.
30 Luglio 2024
10,0
Very nice traditional Neapolitan pizza. Very nice services, all clean and tidy.
Francesca Maisto
.
30 Luglio 2024
10,0
Pizza exceptionally tasty, deserves 10 stars😊 Freshly prepared from the wood oven😍 Also a very nice staff - attentive & friendly. I would come back here in a heartbeat if I wasn't here on vacation :-)
Lena
.
30 Luglio 2024
10,0
Service excellent and super friendly!🥰
Pizza simply perfect and freshly prepared, you can look into the wood-fired oven from the table. 🥳
Definitely recommended 🤗
Good and soft pizza
Easy to digest. Excellent service
It's just a shame that the place is small but located in the heart of Ortigia
Valentina Belfiore
.
26 Luglio 2024
10,0
I had the Anima e Core pizza with a crunchy crust and my fiance took the buffula with a soft crust. We were lucky that we found a table without a reservation, we highly recommend that you make one before you drop by. It was one of the best pizza I’ve ever tasted, compares to l’antica pizzeria da Michele in Napoli! If you’re in Ortega and fancy a pizza it’s worth dropping by!
Norbert Bonnici
.
24 Luglio 2024
10,0
Serata strana, ad essere sincero. Giudizio positivo comunque ma più per i meriti scolastici acquisiti nel passato. Come all'esame di maturità, i bravi possono anche permettersi qualche silenzio all'orale. Discreto ritardo nel prendere le ordinazioni e anche le pizze arrivavano lentamente :su dieci tavoli nella sala, ben sei da due persone erano in attesa e al nostro fianco due stranieri avevano addirittura ordinato una sola pizza in due. Un forno ben gestito permette almeno 4 o 5 pizze per infornata. La bufalina, mi viene chiarito, prevede la mozzarella campana Doc in cottura. Non è però nella tradizione, quella napoletana sa che a caldo si usa solo il fiordilatte. Il grande " Michele" a Napoli me lo disse 30 anni fa. Anche Anema e Core si è però piazzata con onore, insieme ad altra pizzeria Siracusana ad un recente concorso locale ma la clientela alla fine è quella che decide sui prodotti da offrire in zona. Tanti made in Italy all'estero propongono cose discutibili. La mia Margherita con fiordilatte era corretta e soffice. Unico vero neo la rumorosità del locale, aggravata da una inutile radio sullo sfondo, viene devastata da una orchestrina catanese che intona con troppi decibel "Volare.."
Molti stranieri, noi compresi, non gradiscono il fracasso e non si vedono monetine al questuante. Meglio un sottofondo napoletano discreto perché il locale non tollera ma amplifica i rumori.
Raggiungiamo l'uscita giurando di evitare Ortigia nei fine settimana estivi.
millerCaserta
.
29 Giugno 2024
8,0
Dopo aver visitato la zona antica di Siracusa ( Ortigia) ci siamo fermati a mangiare una ottima pizza in questa pizzeria consigliatissima
Michela S
.
03 Giugno 2024
10,0