Nice place, tucked down a small side street, bit dark :)
The pizza is fine, you can choose what base you prefer, staff are nice, service and speed are good. Pricing is very fair I should say.
Would certainly go back!
Sam 1967
.
06 Novembre 2024
10,0
Traditional Neapolitan pizza. Perfect pasta and preparation. The service is kind and helpful. It's a bit out of the way, but it's worth visiting if you're in the area.
Dávid
.
03 Novembre 2024
10,0
Very good pizzas with lots of options
Public History
.
29 Ottobre 2024
10,0
Anima e Core is the perfect place to enjoy an authentic pizza in the heart of Ortigia!
The service is impeccable, with attentive and friendly waiters who immediately make you feel at home.
The pizza is simply exceptional: light dough, very fresh ingredients and perfectly cooked. An experience that is really worth trying if you are in Syracuse.
I will definitely be back!
Matteo “Moros”
.
29 Ottobre 2024
10,0
Thanks for the real Italian pizza. Thanks to the staff for helping us choose the right pizza.
Mareks Mariss
.
23 Ottobre 2024
10,0
Good pizza which our local food your guide recommended. One of our family is gluten free and the GF pizza was good.
Kerry Cavanaugh
.
23 Ottobre 2024
10,0
Fried pizza is awesome! For normal pizza, always order "soft", it's the way you want it!
Dessert is delicious, homemade and fresh. Starters are also very good, especially the mozzarella.
Friendly service, great team!
We were there twice.
Jana P.
.
20 Ottobre 2024
10,0
Pizza realmente excelente. Gran elección, rellenos muy sabrosos y dos opciones para la corteza! ¿Qué más? Y los precios son razonables. No es el servicio más amable pero tampoco está mal y bastante eficiente. Recomendaría
JMGeneva
.
05 Ottobre 2024
10,0
Excellent pizza!
Polite, kind and attentive guys to the customer's needs.
Highly recommended!
Monica Verrecchia
.
04 Ottobre 2024
10,0
Serata strana, ad essere sincero. Giudizio positivo comunque ma più per i meriti scolastici acquisiti nel passato. Come all'esame di maturità, i bravi possono anche permettersi qualche silenzio all'orale. Discreto ritardo nel prendere le ordinazioni e anche le pizze arrivavano lentamente :su dieci tavoli nella sala, ben sei da due persone erano in attesa e al nostro fianco due stranieri avevano addirittura ordinato una sola pizza in due. Un forno ben gestito permette almeno 4 o 5 pizze per infornata. La bufalina, mi viene chiarito, prevede la mozzarella campana Doc in cottura. Non è però nella tradizione, quella napoletana sa che a caldo si usa solo il fiordilatte. Il grande " Michele" a Napoli me lo disse 30 anni fa. Anche Anema e Core si è però piazzata con onore, insieme ad altra pizzeria Siracusana ad un recente concorso locale ma la clientela alla fine è quella che decide sui prodotti da offrire in zona. Tanti made in Italy all'estero propongono cose discutibili. La mia Margherita con fiordilatte era corretta e soffice. Unico vero neo la rumorosità del locale, aggravata da una inutile radio sullo sfondo, viene devastata da una orchestrina catanese che intona con troppi decibel "Volare.."
Molti stranieri, noi compresi, non gradiscono il fracasso e non si vedono monetine al questuante. Meglio un sottofondo napoletano discreto perché il locale non tollera ma amplifica i rumori.
Raggiungiamo l'uscita giurando di evitare Ortigia nei fine settimana estivi.
millerCaserta
.
29 Giugno 2024
8,0