Very intimate and welcoming place, fantastic and prepared staff, spectacular pizza, if you want something more complex it is the perfect place. Their homemade desserts are out of this world absolutely to try
Giovanni Zansavio
.
28 Giugno 2025
10,0
The pizza was really excellent, as was the service, the only shame was the uncomfortable seats and stools.
Leonardo Pizzi
.
22 Giugno 2025
10,0
Pizzeria discovered by chance at the end of a trip in the area. We had a great time, the place was born as a takeaway pizzeria and therefore the tables inside are in industrial pub style with high seats, normal outside. The pizza is really delicious 😋, the menu is full of tradition and innovation. The excellent dough and quality ingredients, the owner, who is also the pizza chef, works hard and manages to serve the pizzas with an acceptable wait. At the end of the dinner I had the pleasure of having a chat on a technical level with him and he was very available to talk about both flours and dough management, something not everyone can do...
I am very happy to have found such a good product and such a friendly pizza chef in Bussolengo 😃
Davide Modica
.
08 Giugno 2025
10,0
The pizza is really good. Nothing to say. The smells and flavors brought me back to when I was a child eating pizza at relatives' in Naples. Excellent products!
Francesco Troiano
.
03 Giugno 2025
10,0
Really delicious, the pizza is of a certain level... Sublime.
Stefano Macario
.
31 Maggio 2025
10,0
Piccole realtà che fanno la differenza, ordinata sempre d’asporto stasera mi presento per mangiarla dal vivo, pizza fantastica, ricerca delle materie prime, un lavoro dietro l’impasto che trasmette passione, ricerca, tutti aggettivi che portano a una pizza veramente fantastica, cornicione alto, leggerissima, una delle pizze più buone che abbia mai mangiato !
Il titolare Nunzio, trasmette tutta la sua passione e si meriterebbe molto di più e complimenti anche alla ragazza che ci ha servito, torneremo sicuramente !
Elia Gastaldelli
.
19 Maggio 2025
10,0
Pizza of exceptional quality both classic and contemporary (both Neapolitan and pan-fried).
Fast service, the place is welcoming but does not give the air of a restaurant where you can sit down for a long dinner
Niccolò Galdini
.
14 Maggio 2025
10,0
Real Neapolitan pizza!!! Dear owner and employees! Highly recommended place for those who love pizza!!! Quality, great price!
Caterina Bilotta
.
02 Maggio 2025
10,0
Good pizza, very light dough and excellent ingredients. Price ok for the quality of the product
Nicola Bortoletto
.
05 Aprile 2025
10,0
Ottima pizza e ottimo servizio da parte del gestore nonchè pizzaiolo e della cameriera.
Abbiamo preso 4 pizze in 3
Una pala romana che risultava croccante e leggera con pomodoro e mozzarella, una pizza fritta (calzone) che è stata fritta in olio pulito e a modo visto che non trasudava unto e non rimaneva pesante. Poi altre 2 pizze stile contemporaneo. Si nota la qualità degli ingrediente, la scioglievolezza nell’impasto che non risulta gommoso ma morbido dentro e croccante sull’esterno. Cornicione abbastanza pronunciato (puó piacere o no ma la qualità dell’ impasto permette di mangiarlo con gusto) forse si potrebbe inserire in menù un sides con una coppetta di ragù o salsa di pomodoro per chi magari vuole accompagnare il cornicione ma nulla da ridire. Il locale è piccolino ma comunque ospita 25 coperti credo. Peccato perchè se avesse più tavoli interni sarebbe una super pizzeria sempre affollata. Il titolare molto disponibile a parlare e attento alle esigenze dei clienti. Complimenti per tutto e buona fortuna
Prezzo in linea con gli ingredienti e la qualità del prodotto consumato.
Ci sono anche delle birre particolari
Riccardo M
.
26 Febbraio 2025
10,0