Excellent restaurant. Fresh fish
Werner Salomoni
.
24 Luglio 2024
10,0
Excellent discovery. It is not a place that is too exposed to traffic, we were lucky enough to have been recommended and yesterday we spent an excellent evening, drinking good wine but above all eating excellent raw and cooked fish. The octopus is probably the best I have ever tasted.
The service is attentive, not formal but scrupulous and kind.
Marco Del Bianco
.
21 Luglio 2024
10,0
Very high quality of raw materials with a service that makes you feel at home :)
Christian Internò
.
05 Giugno 2024
10,0
Excellent fish....simple but welcoming place. Perfect outdoor.
Sabrina Divito
.
29 Maggio 2024
10,0
A good fish restaurant in Brianza.
Reasonable quality and price ratio!!
We will be back.
Highly recommended.
Milena Beretta
.
20 Aprile 2024
10,0
Lunch at noon
Opted for sliced tuna on burratina
Fresh and very good fish
Local located in Agrate Brianza
Clean location and very attentive staff
It doesn't make work menus
Prices in line with the raw material
Advised
E M
.
11 Aprile 2024
10,0
Pranzo di Pasqua con mio marito e i miei genitori veramente eccezionale!
Linguine all’astice gustosissime, frittura croccante e abbondante. la mia catalana insuperabile!! Coccolati dalla gentilezza di Fabio e dal suo sorriso che rende sempre i nostri pranzi o cene da loro molto piacevoli!
@73Au73
.
01 Aprile 2024
10,0
Excellent food both as raw material and for preparation. Small but very welcoming place. Slightly long waiting times.
Sara Criesi
.
23 Marzo 2024
8,0
Upon entering it feels like you are in a seaside restaurant. You enter and spend a very pleasant evening without paying attention to the clock. Small place but very well kept and the food is only fish, it is very fresh and served well, excellent quality. Get advice on the news of the day.
We will be back.
Sergio Ruggeri
.
12 Marzo 2024
10,0
Di passaggio in zona, mi sono fermato a pranzo in giorno feriale; il ristorante offre una proposta di pesce, con un menu interessante e piatti all'apparenza sfiziosi, anche se un piatto presente in carta non era disponibile per mancanza della materia prima.
Ho assaggiato il crudo di mare, la carbonara di mare e il tentacoli di polpo.
Buona materia prima, ma non eccezionale, buona preparazione, che tuttavia non stupisce e presentazione da migliorare soprattutto per i primi e i secondi.
Il polpo, per come è trattato, cucinato e presentato non è all'altezza del menu.
La cantina presenta prevalentemente vini bianchi, una quindicina di etichette, tutte di fascia media, e bollicine dal prosecco allo champagne con una quindicina di etichette; mancano bianchi importanti, che forse con un paio di alternative da dare a chi ha voglia di bere qualcosa di più selezionato, potrebbero da sole dare maggior risalto alla carta dei vini.
Servizio gentile e cortese.
Gino S
.
02 Marzo 2024
6,0