The best restaurant I've ever eaten at. They're very helpful, but above all, kind, and eager to work. And the food is excellent.
Michela Bailo Leucari
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11 Luglio 2025
10,0
Flawlessly executed and beautifully presented food. We had lunch but can’t wait to go back for dinner!
Rick St. John
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20 Giugno 2025
10,0
A friendly and friendly team. A cuisine of the highest calibre (quality, love, art. Slowness is a virtue!! The owner is exquisite and refined. Excellent quality-price ratio. I am very demanding and fussy. Worth it.
Luigi dangola
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01 Giugno 2025
10,0
In the center of Salerno there is this nice restaurant; welcoming and small in size. The staff is kind and prepared. The kitchen is open and we sat right next to it. They have a menu full of proposals. The wine list is also full of proposals. We did not take the first courses but seeing the other tables there were a choice of many. We took a sea bass for three people, a tuna steak, the cuttlefish and the swordfish with some side dishes. Everything well cooked and well presented and very good. In short, a good restaurant to visit if you are in Salerno. Medium-high prices.
Alberto Gentile
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26 Maggio 2025
10,0
Best restaurant in Salerno. Very high quality which you pay for.
Gerardo Di Giacomo
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24 Maggio 2025
10,0
Located on the Salerno seafront, excellent restaurant on the coast. Easy to reach once you park in one of the parking lots made available by the municipality and which practically border the sea. Small but very welcoming place, first class service and then the open kitchen, you can watch the numerous chefs at work and a fish counter that just the sight makes your mouth water. The fish-based dishes, a rich wine list divided by region and finally a sublime dessert to complete. The photos speak for themselves. The cost is commensurate with the quality of the service, the raw materials and how they are finely treated.
Francesco Panico
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21 Maggio 2025
10,0
We stopped here on purpose from Pescheria, during a trip from Matera to Rome.
And the stop was really worth it.
We ate excellent raw appetizers, but above all a fabulous dish of redfish "tubetti", recommended to us by the maitre d'. Impeccably cooked, the risotto pasta in the fish cooking sauce, simply perfect.
Add to everything an attentive and polite staff, a pleasantly welcoming environment, and you're done.
Highly recommended.
Ago Panini
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03 Maggio 2025
10,0
Excellent restaurant with very fresh fish, the dishes are delicious and well presented. Excellent wine list, young dining room staff with the right mix of professionalism and friendliness. It is definitely a point of reference in the center of Salerno and as soon as I return to Salerno I will try other dishes...
Federico Scalingi
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02 Maggio 2025
10,0
Locale che si sviluppa in lunghezza, piuttosto angusto e con tavoli troppo ravvicinati. Cucina buona ma non eccelsa, fatta eccezione per gli spaghetti con taratufi e tartufi, davvero sublimi. Piatto di crudi discreto ma niente che si faccia ricordare, tranne che per il prezzo. Buona la tartare di tonno e l'ostrica gillardeau, ottima la tagliatella di seppia, per il resto tutto assolutamente nella media, senza picchi di sapore. Tartare di gamberi rossi con una buona materia prima ma fortemente penalizzata dall'eccessiva presenza della burrata che copriva tutti i sapori. Dolci senza infamia e senza lode, con poca fantasia. Scelta dei vini al calice piuttosto ristretta e banale, eccellente invece la selezione dei rum. Il servizio è la parte che soffre di più il paragone con il Bistrot : troppo rigido e formale, poco incline a venire incontro al cliente, anche quando, nel mio caso, si richiede una semplice tartare di scampi fuori menù. Tanta forma e apparenza ma poca sostanza ed empatia. Infine, a completare il quadro di un'esperienza non del tutto soddisfacente, dei prezzi davvero eccessivi in relazione all'offerta globale del locale.
Luigi L
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28 Febbraio 2025
6,0
Ottima scoperta, per caso in una domenica trascorsa a Salerno.
Un ristorante molto accogliente, pochi posti a sedere, ma un ottimo servizio, personale preparato e soprattutto equilibrato per il numero di tavoli.
Abbiamo iniziato con delle ottime Ostriche Gillardeau, seguite da scarola alla Monachina con capperi, acciughe e olive.
Ottimo il primo, Spaghetto con vongole veraci e bottarga con aglio e olio.
Ottimo anche il secondo, Capasanta con funghi porcini.
Buona la selezione del vino, soprattutto la scelta del Rum.
Complimenti ad Isidoro, tanto di cappello a Guido, il proprietario vigile e presente.
Sassicaia98
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26 Gennaio 2025
10,0