I had lunch at this restaurant during a car rally. I am gluten intolerant and it was enough to communicate it upon my arrival, receiving great attention from the restaurant staff. Abundant and really good dishes and availability of gluten-free pasta. Risotto as spectacular as everything else! Beautiful experience!
Stefano Van Buuren
.
14 Aprile 2025
10,0
I WOULD LIKE TO RECOMMEND THIS HOTEL TO EVERYONE!!
WE HAD A GROUP LUNCH AND WE HAD A REALLY GREAT TIME!!
TOP QUALITY OF FOOD, VERY WELCOMING AND KIND STAFF!
Marco DI Losa
.
13 Aprile 2025
10,0
Excellent food and very friendly. It was a nice discovery
Davide
.
06 Aprile 2025
8,0
Very good and homemade food
Very efficient service
Fair price.
Margherita Tagliaferri
.
31 Marzo 2025
8,0
A nice discovery, we had an excellent Sunday lunch, very kind and friendly staff. A special thank you for welcoming us even though we had our two dogs with us 🐕. I recommend everyone to stop and eat you won't regret it
Patrick damiani
.
20 Marzo 2025
10,0
A dip in Alta Val Tidone on the Ligurian Apennines, under Monte Penice, in the heart of the 4 PROVINCES, where in a hotel hut that has nothing to envy of the best in Trentino Alto Adige, the overwhelming friendliness of Giuseppe Matti with his excellent cuisine that blends the tradition of Pavia with that of Piacenza, would put even good forks like Bud Spencer and Terence Hill to the test for the countless courses, which you will find hard to give up for the excellent and progressive quality and goodness that push you to taste everything!
Post-prandial heart attack risk 😅🍾🥂👌
Massimiliano Ghilari
.
05 Marzo 2025
10,0
Oggi abbiamo avuto il piacere di pranzare in questo ristorante e non possiamo che definirlo un'esperienza indimenticabile. Abbiamo scelto di affidarci al percorso proposto dallo staff, e si è rivelato un vero e proprio trionfo di sapori e qualità.
La degustazione si è aperta con dieci antipasti, ognuno dei quali rappresentava un piccolo capolavoro, perfettamente equilibrato e preparato con ingredienti di primissima qualità. È seguita poi un'esplosione di gusto con un tris di primi, che ha saputo esaltare la tradizione pur mantenendo un tocco di originalità.
Ma il vero clou è arrivato con i quattro secondi di carne, cucinati alla perfezione e accompagnati da contorni che valorizzavano ogni boccone. Ogni portata si distingueva per l'attenzione ai dettagli e l'uso di prodotti artigianali e squisiti, che rendevano l'intero percorso un viaggio culinario irripetibile.
A chiudere in bellezza, una carta dei dolci sorprendente, con una varietà che ha saputo soddisfare ogni desiderio, e una carta dei vini altrettanto curata, con proposte eccellenti in grado di accompagnare perfettamente ogni piatto.
Il tutto a un prezzo più che onesto, considerando la qualità e la quantità offerta. Torneremo prestissimo, certi di vivere un'altra esperienza straordinaria. Consigliatissimo!
luca b
.
12 Gennaio 2025
10,0
Everything perfect, excellent quality as always in both the food and the wine. Courtesy and kindness of the owners and staff perfect as always.
Cristiano Tagliani
.
24 Dicembre 2024
10,0
Beautiful restaurant in the middle of nature, comfortable and familiar place, lots of starters, four first courses and four second courses all good, good wines and desserts too, fast service, kind waiters and very nice owner, for a nice day spent in company it is the ideal place.
Giuseppina Dagna
.
17 Novembre 2024
10,0
Location bellissima, cibo buonissimo. Rapporto qualità/ prezzo davvero eccellente. E' vero che non c'è un menù con i prezzi , però basta domandare al proprietario prima di sedersi e scegliere quello che si vuole mangiare. Noi abbiamo preso un menù fisso , costo 45 euro, con infiniti antipasti, assaggi di 3 primi e di 4 secondi, dolce ,caffè, ammazzacaffè, acqua e vino in bottiglia compresi. E tutto veramente di qualita'. Ci torneremo sicuramente !!!!!.
DANIELE C
.
11 Novembre 2024
10,0