The "panigacci" is a dish from a different area, but perfectly in keeping with its Podenzana (MS) origins. Definitely worth trying with pesto and mushroom sauce. Excellent with cured meats and soft cheeses.
Antonio G (AntonioG)
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30 Settembre 2025
8,0
A rustic restaurant with a cozy outdoor area. The food was delicious, and the service was prompt and friendly. We just wanted a quick bite to eat, and the menu far exceeded our expectations.
I. S.
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26 Settembre 2025
10,0
Excellent dinner! From the panigacci, to the seafood appetizer, to the first courses... generous portions, carefully prepared and tasty! Quick and attentive service! More than fair value for money! Thanks for the evening!
Emilia Gemignani
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27 Agosto 2025
10,0
Good atmosphere
Food nicely presented, portions OK
Staff a bit overwhelmed when the place is full… still nice…
You have to be aware that you have to go inside to pay…
Oh, and mosquitoes are a problem 😉😉😉
Lorenz Maier
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17 Agosto 2025
8,0
Excellent food in a relaxed, family-friendly atmosphere. During our stay on Elba, we chose Panigacci almost every night. Their specialty is panigacci, both boiled and cooked. These are not local to the island, but rather from Lunigiana, but have a special flavor on Elba. The octopus, fried fish, and grilled meats are excellent. The bill is the final highlight of a pleasant evening.
Giovanni Angellotti
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03 Agosto 2025
10,0
A wonderful experience. Watching the chef bake the panigacci in the large oven in the garden, and then tasting them while they're still hot... We also recommend the squid ink risotto and the purple potato gnocchi with scampi and pistachios. Friendly staff and a relaxing location.
Erica Zanoni
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02 Agosto 2025
10,0
Always a pleasure and delicious to eat at Panigacci!
Giorgia, Niccolo, and their team are always attentive, friendly, and welcoming.
Good food, good service, pleasant atmosphere.
Just arrived from Milan, first stop Panigacci 🔝
Aldo Peccerella
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31 Luglio 2025
10,0
We've been here for four days. We've always eaten out, but nowhere is it as good as here. The prices are fair for the amount and quality of food! P.S.: The cod tart as an appetizer is superb! The atmosphere is very nice and welcoming, and the staff is super friendly. Highly recommended.
Paola Polizzi
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26 Luglio 2025
10,0
Nice place, excellent food, highly recommended
yanina kandyba
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23 Luglio 2025
8,0
Questo ristorante, si trova sulla strada che collega Porto Azzurro a Lacona in località Valdana. Il locale è a conduzione familiare ed è gestito da una famiglia lunigianese e da qui deriva proprio il nome Panigacci, piatto tipico di quella zona, propone piatti a base di carne e pesce freschissimo, e soprattutto panigacci cotti come tradizione nei testi di terracotta al fuoco. La cosa importante ma non da sottovalutare è come vengono trattate le materie prime, direi in maniera egregia. Le porzioni sono abbondanti, Il cuoco Alessandro è davvero bravo nel sul mestiere. Il personale è molto cortese, disponibile e professionale verso il cliente. Per non parlare del servizio che è rapido. L'ambiente è molto caratteristico e curato nei dettagli. Il ristorante è immerso nel verde e dispone di grande parcheggio, proprio lì davanti. Nell'insieme buon rapporto qualità prezzo. Ci tornerò sicuramente.
Tommaso D
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05 Maggio 2025
10,0