Booked with TheFork.
Warm and welcoming place, excellent food with normal prices, if we also count the extreme quality. Very kind and helpful staff.
We will be back
Daniele Morosini
.
03 Gennaio 2025
10,0
First of all the premises because they still have the flavor of the past. Stone and wood play a dominant role. The restoration is not a given, everything is thought out down to the smallest detail to fix the memories in the furnishings. The menu is rich and the food is of excellent quality. I focus on the cured meats with fried whole wheat cake, light and non-greasy. I highlight the delicious pisarei made according to the ancient medieval recipe. Love and care are the basis of the choice of dishes. The wine does not disappoint. I will return and return, too much still to discover and taste. Finally, we are in Morfasso in the splendid valley where Monte Lama, Monte Menegora and Monte Santa Franca stand out. Close to our Monte Moria Provincial Park.
ivana guerrini
.
28 Dicembre 2024
10,0
Everything to my liking, I would have given 5 stars but the portions are small.
Nice place and an extra smile wouldn't hurt. However, I'll be back.
Roberto
.
27 Dicembre 2024
6,0
We haven't eaten this well in a long time
time!
The care and quality of the ingredients left us greatly impressed.
Luciana and her staff (all at
feminine, GIRL POWER :) they made us feel at home from the first moment.
I highly recommend
Thank you Luciana and all your girls <3
See you soon!
elena marchese
.
03 Novembre 2024
10,0
Tagliolini with truffle and porcini mushrooms, truly excellent mixed boiled meat! Advised!
Maurizio Musti
.
01 Novembre 2024
10,0
I was in this Osteria on Sunday 20 October, found by chance on Google Maps the day before. Thanks to the rainy atmosphere of that day, the splendid autumn colors of the nearby Monte Moria park... the fact is that I found a warm, welcoming, homemade, splendid environment. A place that is a little gem, where you eat divinely well and are pampered by the very kind staff. The food is really good, cooked with care. The fried gnocco is excellent, not at all greasy, as I don't like fried food too much! I'll be back. I recommend it... go there!
Manuela Papi
.
23 Ottobre 2024
10,0
5 star Sunday lunch.
First of all, the beauty of the restaurant with the stove that enhances the environment.
Starters: tasting of various types of cheeses and breech dish with an amazing brioche bread.
3 first courses including handmade pisarei and faso and original version sauce.
As a treat, wonderfully good raw porcini mushrooms.
Excellent desserts.
Bottle of local white wine.
Price 100 euros.
Absolutely recommended also for those who have children both for the kindness of the staff and for the playground outside.
View of the Apennines reliefs.
Alberto Marchetta
.
11 Ottobre 2024
10,0
Delicious pisarei, kind and fun service, very good wholemeal fried pie and extraordinary cup.
Go there, absolutely recommended place
andrea MAFFI
.
06 Ottobre 2024
8,0
Prenotato un tavolo per due di venerdì sera. Una volta arrivati veniamo fatti accomodare in veranda dove al nostro arrivo c’erano due tavoli da 4 e uno da 3. Location carina, molto semplice. Ordiniamo acqua, mezzo di vino bianco sfuso e un piatto di culatta con pan brioche e riccioli di burro per cominciare. Culatta discreta, ho degustato di meglio, pan brioche nulla di che, non pareva nemmeno fatto in casa (anche se sicuramente lo era) e i riccioli erano in realtà un micro scodellino di burro. Per i primi abbiamo atteso 40 minuti, abbiamo anche chiesto spiegazioni al personale che come per magia dopo pochi minuti ci ha portato i pisarei bassotti, direi buoni forse un filo asciutti, e i tortelli classici che purtroppo erano davvero troppo poco cotti! Come seconda pietanza abbiamo preso il baccalà con polenta, abbondante, ben cucinato e saporito, infine l’arrosto con il contorno che quella sera erano patate al forno. Ahimè quest’ultima pietanza non è stata soddisfacente poiché le patate al forno erano quasi tutte bruciate, quindi ho dovuto scartare la parte nera (che come tutti sanno è cancerogena) mangiando dunque forse 3 patate in tutto, mentre l’arrosto era delizioso, di una morbidezza e sapore incredibile, peccato che fosse molto scarso e super sottile. Siamo rimasti al tavolo altri 20 minuti con i piatti vuoti davanti nell’attesa di poter ordinare almeno un caffè! Ma sinceramente era diventata una cena infinita, poco rilassante e così ci siamo alzati e andati alla cassa un bel po’ delusi dal servizio e da alcuni dettagli che si possono evincere facilmente! Se devo tirare le somme posso dire che i sapori sono buoni ma c’è una certa scoordinazione che crea disguidi di cotture e servizio, nonostante il locale non fosse assolutamente congestionato!! Peccato, non credo valga la pena per noi fare ancora tutta quella strada per pasteggiare in quel modo, ci sono posti dove si mangia molto bene, più abbondante come tipico delle osterie , spendendo anche meno e in gran relax!
michela
.
14 Agosto 2024
6,0
Location stratosferica, un casale in sasso che evica antiche atmosfere ,tranquillità e serenità. Fresco impagabile. Cibo di alta qualità, primi preparati a mano secondo tradizione, accoglienza super e alta professionalità di Luciana e di tutto lo staff. Ottimo rapporto qualità prezzo. Consigliatissimo
Laura
.
09 Agosto 2024
10,0