We stayed at Porco Diavolo in September, during a holiday in Friuli Venezia Giulia.
The owner was approachable, friendly, helpful, honest and generous with advice on discovering the area that he loves so much. Plus the boiler specials and beer were really good!
Note of merit: thank you for carefully storing the bag that I had forgotten... as promised, we always speak well of your splendid region!
A toast, obviously with a Mönchshof!
Sono tornata dopo tanto tempo, e ritrovo il posto super che ho lasciato. La porcina è assolutamente più buona di quella mangiata nel più storico buffet di Trieste. Ottima la birra, spillata a opera d' arte, con la simpatia del padrone di casa e l' originalità del luogo, per me rimane un posto top!
05/08/2024: Il locale di per se ci sta, antipasto di pesce molto buono, ma i 45 minuti d'attesa per una pizza con locale quasi vuoto e un primo senza imfamia e senza gloria non ci hanno pienamente soddisfatto, speriamo in un miglioramento futuro
21/06/2024: Ciao Ciao in Grade offers a great Italian dining experience. Their tuna pizza is crispy and fresh, while the ragu pasta is rich and flavorful. The cozy atmosphere and friendly staff make it a top choice for enjoying authentic Italian cuisine.