one of the few historic businesses that still cook everything by hand and using a wood-burning stove and a Genoese Runfò
Andrea Lagostena
.
05 Agosto 2024
10,0
We were there today. I would say the food was all of excellent quality and home cooking. First courses, second courses with side dishes, sweet cafe drinks under €30 per person. We will be back
Marco Piano
.
28 Luglio 2024
10,0
Excellent Genoese cuisine in a tavern, low price for everything eaten considering the quantity and quality
Ornella Spina
.
25 Luglio 2024
10,0
Homemade but genuine cuisine. Good service
Giuseppina Tranzatto
.
05 Luglio 2024
8,0
100% recommended! Kind, friendly, excellent value for money.
Elisabetta Borgonovo
.
08 Giugno 2024
10,0
Always a good experience, the very kind and approachable owners always find a way to make satisfied customers leave. Classic restaurant where you can find Ligurian classics, the favorite dishes are ravioli with meat sauce and lasagna with pesto, they have something more than the competition.
Very competitive prices. Place also suitable for children of all ages
Salvatore Lorefice
.
05 Maggio 2024
10,0
Always a guarantee. Almost everything cooked on a wood stove, the flavors of the past are rediscovered. The owners are wonderful people who make their work a passion. And this is perceived in the dishes they serve!
Laura Merimac
.
19 Aprile 2024
10,0
Meat ravioli as per tradition, mixed fried, dry and rich. It's worth going and you can eventually walk around to sober up
alessandra repetto
.
16 Aprile 2024
10,0
L'osteria Parodi alla Gaiazza è un punto di riferimento della ristorazione tipica genovese dell'entroterra, la location, gli interni, rappresenta al meglio delle trattorie Liguria, è una garanzia anche la qualità delle materie prime usate, l'abilità del prepararle, la cortesia del personale e, non ultimo i prezzi veramente interessanti.
Lascio alle fotografie la spiegazione del menu di oggi a prezzo fisso €40 a persona tutto, ma proprio tutto compreso, dagli antipasti all'ammazza caffè, porzioni abbondanti con offerte di bis, insomma il non plus ultra complimenti.
CARLO SOLARI
.
01 Aprile 2024
10,0
ricordi di gioventù. Ottimo allora circa 40 anni fa quando si chiamava "da Placido".Le generazioni si sono susseguite ma la sostanza è sempre la medesima. Mangiare semplice e genuino fanno dell'osteria Parodi un punto di riferimento per chi vuole mangiare bene. I ravioli poi sono veramente il massimo come pure la frittura mista. Bravi e complimenti a tutti. Continuate così. Lo consiglio a tutti. Uscirete soddisfatti e a prezzi più che giusti.
Luciano Pietro B
.
18 Febbraio 2024
10,0