Excellent dishes and characteristic location
Maurizio Pesenti Bucella
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17 Febbraio 2025
10,0
Simple but welcoming restaurant, very well managed by the owner.
We have been frequenting this restaurant for years now not only for the quality of the food but also and above all for the sincere warmth and professionalism that the owner transmits to customers.
The dishes are excellent and the costs absolutely commensurate with the quality of what is offered.
Thanks Erika.
Simonetta Possis
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14 Febbraio 2025
10,0
For you who really want to discover local cuisine and a family atmosphere
Paola Misul
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10 Febbraio 2025
10,0
Very happy experience.
It gives the idea of being a place frequented by those who live in the area and not by tourists.
paolo tignone
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08 Febbraio 2025
10,0
Authentic flavours, natural foods at 0 km, family atmosphere, super kind and friendly staff, the place to taste real Ligurian cuisine!
Damiano Faccincani
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03 Febbraio 2025
10,0
I had lunch in this place...as a second course I had the top with the green sauce...exquisite...I went back in time when my Ligurian mother cooked it...🥰😋
DORIANA Raimondo
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02 Febbraio 2025
8,0
We returned to this typical place with tables directly in the alleys. I really liked the typical food, I recommend the Brandacujun and the Tuna Scabeccia they are very good but the first courses are also excellent.
Informal atmosphere and very friendly staff.
Ivan
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28 Gennaio 2025
8,0
This Osteria is really beautiful, both for the environment and for the staff, here you eat traditional Ligurian dishes cooked very well, and I ate the chocolate salami with chinotto and it was an explosion of flavour, but everything we took it was really good from the Ligurian soup to the fried anchovies. Recommended at 💯
Antonio Boragine
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20 Gennaio 2025
10,0
Ero stato consigliato da un amico, poi abbiamo seguito le recensioni ed abbiamo prenotato... Già il locale dà una sensazione di festa e felicità, il sorriso delle cameriere poi ti mette a tuo agio.. Menù ricco e vario, con spiegazione di ogni piatto a parte cosicché tu possa capire che cosa vuoi scegliere... Abbiamo preso il tonno in scabeccio, con verdure tagliate grossolanamente e tiepide, e ciuppin di cozze su una crema di ceci, molto gradevole, poi coniglio alla ligure presentato in una scodella e finocchi al forno con una crema di formaggio veramente speciale, e tagliolini con arselle che in cottura avevano rotto il guscio e sembrava sabbia, quindi un po' sgradevole, per il resto però buone, i dolci un po' sottotono, biscottini passati per canestrelli accompagnati da un vermouth fatto da loro ed un budino non così dolce da esser indimenticabile... Prezzo giusto, ma il locale è veramente singolare...
Beppe B
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30 Dicembre 2024
10,0
Ottimo cibo
Abbiam preso pasta al nero di seppia che, a differenza di quanto scritto in precedenza , era ottima. Trofie al pesto per i ragazzi profumatissime e con cottura perfetta. Zuppa di pesce per mia moglie
I piatti son tutti della tradizione ligure e ricchi di sapori
Il posto è un filo stretto ma, considerata la qualità del cibo, ci torniamo sempre volentieri
Ps
Personale le volte che io son stato al ristorante sempre carinissimo. Evidentemente esiste un “sottosopra” altrimenti non mi spiego le recensioni degli altri
Consigliatissimo
Marco_3682
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29 Dicembre 2024
10,0