Very nice place in rustic style but well looked after, the owners are very kind and attentive and....the food is excellent!
I recommend the fillet with vegetables, the best meat I have ever eaten
Claudio Pedrinazzi
.
30 Novembre 2024
10,0
Everything excellent!! From food to service! The environment is simply delightful!
5 stars are few. Highly recommended!
Francesca Caria
.
25 Novembre 2024
10,0
The place is very rustic, the atmosphere is very familiar and I didn't mind it at all. The staff was very friendly, helpful and polite. We ordered the mixed cold cuts, really very good, the mixed cheeses, two first courses, two glasses of wine, two coffees and one water and two desserts. In total we spent just €91, which is really excellent in my opinion, for the quality and quantity of food offered. The place is a little out of the way, but can be reached without problems. There is parking and it is a stone's throw from the venue. Recommended choice for those passing through Lodi (10/12 min away)
Fabio S.
.
05 Novembre 2024
10,0
Appropriate environment for the place, very good service, super food!!!
Renata Erba
.
29 Ottobre 2024
10,0
Beautiful location and super typical dishes.
Matteo Selmi
.
15 Ottobre 2024
10,0
Good, simple and genuine food, family and welcoming environment, I will definitely return!
Silvia Maraschi
.
14 Ottobre 2024
8,0
Servizio ottimo con attenzione al cliente. Accolti con brindisi d'invito che in pochi fanno ma che ti mette subito a tuo agio. Pietanze di ottima qualità con il dispiacere di alzarsi da tavola senza aver potuto assaggiare quello che non hai ordinato (non è che tutti i giorni posso fare 300km per cenare). Locale accogliente e caldo. Ci siamo sentiti come a casa. Se ci tornerei? Anche subito.
Patrizio G
.
14 Ottobre 2024
10,0
Very good veal ossobuco with yellow risotto.
The San Colombano is pleasant by the glass.
Quick and very kind service.
Experience to be repeated.
Andrea P.
.
13 Ottobre 2024
10,0
Everything is excellent. When you feel at home.
Pat Gio
.
05 Ottobre 2024
10,0
Lo consiglio soprattutto per i risotti! Essendo in tanti li abbiamo assaggiati praticamente tutti. Nota di merito per quello cacio pepe e tartare di gambero. Ottimo anche quello tradizionale con zafferano e raspadura, tanto che un cucchiaio in più non sarebbe stato affatto male.
Discorso a parte per il risotto con l'ossobuco, buono nel sapore, anche se la carne l'ho trovata un pò troppo grassa e stopposa.
Salumi molto buoni così come lo gnocco fritto. Buone anche le proposte di carne.
Un buon ristorante in campagna, ideale per gustare le specialità del lodigiano.
Cipiacemangiare
.
30 Settembre 2024
8,0