Very good pizza and welcoming environment to try
PAOLO PAOLINI
.
11 Agosto 2025
10,0
Great experience at Osteria dell'Angelo! Last night they offered a Paella and Sangria evening, a dip into Spain 🇪🇸. The paella, freshly prepared, was truly delicious and flavorful. If you're a foodie, their themed evenings are worth trying.
Luigi Polenghi
.
31 Luglio 2025
10,0
Amazing pizzas!
I have to come back to try the excellent first and second courses they offer!
Mar Co
.
30 Luglio 2025
10,0
Family atmosphere, excellent food, highly recommended fresh pasta and fried gnocco with cured meats, all very good
Rosanna Bravi
.
13 Luglio 2025
10,0
Very good restaurant. Interesting lunch menu, varied and of excellent quality. Very kind and funny staff, they also made me try a delicious local digestive. To be immediately added to my favorites 🤩
Claudio sardone
.
20 Giugno 2025
10,0
You feel at home .....super welcoming location very kind staff pizzas scrocchie house wine everything super
Abele Guerini Rocco
.
19 Giugno 2025
10,0
A pleasant evening, accompanied by a very good pizza and spent in a quiet and secluded room was altered by the behavior of the lady at the cash register; who, in an annoying manner, argued with a waitress while we helplessly waited to pay. Even during the payment her cooperation was almost non-existent, a small problem with my friend's ATM seemed insurmountable...
Don't worry, we wouldn't have left without paying.
Sofia Casalini
.
31 Maggio 2025
6,0
Pizza is really good, I highly recommend it.
Also very polite staff and very nice atmosphere.
I will definitely be back!
Andrea Pancotti
.
20 Maggio 2025
10,0
Fantastisk mad, den bedste pizza efter 8 dage i Italien 🙌🏻 Klart en anbefaling hvis man befinder sig på den strækning.
Liv A
.
16 Maggio 2025
10,0
Pernottiamo con amici a San Rocco al Porto (LO) ; avendo già visto i locali, scegliamo " Osteria dell'Angelo" a 5 minuti di macchina. La prima sera è stata decisiva: ordiniamo, piatti ottimi, ho gradito " La merenda della nonna" quelle polpettine col sugo di pomodoro che ho mangiato con lo "Gnocco" a mò di scarpetta: una goduria; era esaurito il Baccalà fritto: optiamo per " Battilardo di spalla cotta di San Secondo e bufala fresca" chiedendo di lasciarci il "fuori menù".
Cristina proprietaria e cuoca ci chiede se va tutto bene, SI , pesce per la sera del venerdì. Ci stupisce con tre antipastini ed un primo piatto: una cheesecake salata con seppia su una crema di piselli ( un TOP ), un involtino croccante allo spada ed una "zuppetta" di pesce con pane abbrustolito, ( questo bastava per una cena) , poi un piatto di pasta fatta da Lei con vongole e broccoli ( tanta roba!). Per non farci mancare niente e per assaggiare la pizza siamo tornati anche la sera dopo. Andrea sei un grande, il tuo prodotto è squisito ed abbondante, ho assaggiato la Napoli " ma non solo ", continua cosi e non cambiare.
Consiglio una visita per chi è di passaggio, chiedete quello che più vi aggrada ( a me lo Spiedino di porcini fritti ).
All'Osteria dell'Angelo un grazie per come ci avete accolto!
Dalla Maremma: Massimo.
GIULIA B
.
07 Maggio 2025
10,0