Familiar and welcoming atmosphere, good food and family management.
Davide Bono
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19 Maggio 2025
8,0
For a lunch of 30 people booked, excellent organization and attentive, precise and helpful staff. Excellent relationship also with the property and Stefano was an excellent host.
Excellent quality. To return.
Marco Calgarini
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12 Maggio 2025
10,0
An ancient farmhouse is the setting for a place where food and conviviality go hand in hand. After all, we are in the heart of Romagna.
However, in the menu we can read a search for modernity, for innovation of tradition that doesn't hurt. With proposals ranging from meat to fish.
Alongside dishes that instead enhance sharing, such as the Boccaccio cutting board and skewer. The latter is a nice discovery, where a mix of cuts of beef, pork and chicken create a perfect mix (not easy), on a bed of grilled vegetables. Excellent pork belly, to start, on Jerusalem artichoke cream. Closing with a sorbet tasting, a very nice idea.
The wine list is excellent, with beautiful labels, both valuable and unique. Top service, fast and precise.
Fabio Fabbroni
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14 Aprile 2025
10,0
We happened to be passing through, stopped and found an excellent place, excellent service and excellent cuisine.
Angela Maccaferri
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06 Aprile 2025
10,0
Refined atmosphere. Maximum cordiality and professionalism. Really excellent food, quality raw materials. I recommend it.
Stefano
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01 Aprile 2025
10,0
Very welcoming place, super friendly staff, the new spring menu includes vegetarian and vegan dishes which I have tried and I must say that they are really excellent, I recommend trying the sorbets too!
Martina Medri
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30 Marzo 2025
10,0
We celebrated our wedding here, excellent food, nice environment and impeccable service. All the guests were delighted with the day spent. Highly recommended and with honest prices.
Laura Facchini
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23 Marzo 2025
10,0
Very characteristic and very beautiful setting from other times, very good and selected food and what can we say about the waitresses who are simply fantastic and above all very nice to go back at special times, it's really worth it even if a little pricey but it's worth it
Massimo Meloni
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09 Marzo 2025
10,0
Oggi abbiamo pranzato in questo ristorante di Sant'Agata sul Santerno ubicato proprio sulla via San Vitale. Solo la domenica è aperto anche a pranzo; gli altri giorni della settimana è aperto soltanto a cena. Essendo il ristorante piuttosto grande e affollato, il servizio è un po' lento. Ma vale la pena aspettare per mangiare cibo così gustoso. I tortelli di zucca conditi con formaggio erborinato e mandorle erano deliziosi. Ma il punto forte del pranzo è stato lo spiedone di carne con contorno di verdure grigliate. Mai mangiato carne così morbida e tenera; sicuramente c'è un segreto nella cottura per farla venire in quel modo. Impossibile ordinare il dessert dopo aver mangiato un secondo di carne così abbondante. Ho trovato i prezzi molto onesti.
spedubec
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09 Febbraio 2025
10,0
Ho mangiato l'ultimo dell'anno 2024 con menù fisso dire mangiato bene è riduttivo piatti buonissimi abbinamenti perfetti fino alla fine divino esperienza fantastica . Bravissimo lo chef per l'equilibrio dei sapori bravissimi lo staff gentilissimi e molto attenti al servizio.grazie siamo stati benissimo.
Patrizia B
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06 Gennaio 2025
10,0