Excellent service and typical food
Angela Fabio
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25 Maggio 2025
10,0
Small but well-kept place.
The menu offers traditional dishes revisited in a more modern way. The crostini with sea urchins were good and the broad bean puree with chicory was very interesting, enriched with a touch of onion that gave it an extra boost.
Disappointment instead for the pieces of horse meat: really too dry.
We only had water to drink, one of the people also ordered a burrata.
The final bill was a bit high: €180 for four.
Overall the experience was decent. I would gladly return to try the first courses.
Kika 93
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14 Maggio 2025
8,0
Deserves a Michelin star. Impeccable food and service!
Christopher Brown
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13 Maggio 2025
10,0
A wonderful discovery! Top-notch, elaborate cuisine! Fresh, homemade products.
Samuel, the server, offers excellent advice and is very attentive.
I highly recommend it!
Nathalie GUILLE
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13 Maggio 2025
10,0
Excellent dishes, we enjoyed ourselves, the service was perfect. The only downside was that the owner spent the entire meal talking to his friends who were dining next to our table, without any respect for the privacy and peace that we would have liked to share with my husband. For a restaurant that wants to be a bit gastro, it really lacks class and politeness.
Barbara Riou
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13 Maggio 2025
6,0
They should hire waiters who understand Italian well. Other than that, good food and a pleasant atmosphere.
ORLANDO CEGLIA FILHO
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08 Maggio 2025
8,0
Personale disponibile e cordiale! Servizio veloce! Pizza top ! Impasto digeribile e ben fatto! Consigliatissimo
Federica
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17 Gennaio 2025
10,0
Siamo dei clienti abituali e ogni volta ritroviamo gentilezza, puntualità e professionalità dei ragazzi oltre che pizze con impasti speciali veramente ottime e leggere. Da consigliare
Sabrina
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05 Gennaio 2025
10,0
Di passaggio nell’ orario di pranzo ci siamo fermati in questo accogliente ristorante che già avevamo conosciuto molti anni addietro. Una piacevole conferma. Ambiente accogliente e raffinato. Titolare e personale di sala ci hanno accolti con molto garbo. La cucina propone piatti della tradizione salentina e non solo. Per cominciare un omaggio dello chef molto gradito, focaccia alta con cipolla, ottima! Sfiziosa la frittura mista con pettole, crocchette e zucchine. Ottimi i primi, orecchiette e strascinati al sugo con polpettine e spaghetti al farro con pomodoro, melanzane e cacio ricotta. Ottimo il tirarmisu’. Atmosfera rilassante e clientela all’altezza del locale. Prezzo nella norma. Da consigliare senza dubbi!
pal4
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04 Gennaio 2025
10,0
Al llegar a almorzar un día martes, nos vieron en la puerta y nadie saludó, pasaron 10 minutos cuando llegaron a preguntar si teníamos reserva ( no teníamos) , 10 minutos después nos dieron una mesa. Personal educado pero no diría que amables. El ambiente era demasiado silencioso, ambiente poco agradable. La comida normal, nada especial, ni sabor ni en creatividad, y postres pues no tenían , solo una tabla de quesos . Comimos bien pero no repetiríamos. .
Rodrigo S
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02 Gennaio 2025
6,0