Excellent place, excellent food. The specialty is the ravioli made by chef Frank, delicious, the rest too... obviously we will return... even if it's the second time we've been there. On normal days, the à la carte menu, the prices obviously vary. I recommend it.
Enrico Colombo
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13 Agosto 2025
10,0
The food is excellent, there are lots of people, and during peak hours they go out of their way to serve you.
Thank you very much
Massimo Giorgi
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07 Agosto 2025
10,0
Excellent trattoria away from the chaos of the sea, spectacular ravioli (everything else too). Too bad about the parking, practically non-existent
Stefano Moroni
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19 Luglio 2025
8,0
Excellent trattoria in the hills above Genoa's Pegli district. Rustic cuisine, all homemade, very good.
William Piu
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16 Luglio 2025
8,0
Welcoming and clean atmosphere, always smiling and friendly staff. The food is excellent! Like eating at grandma's house! A safe haven! The portions are generous. Excellent value for money!
I'll gladly return!!!!
Highly recommended 🤩
Antonella
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15 Luglio 2025
10,0
Many stars to the beautiful Raffaella. For her kindness and wonderful smile. For the delicious, plentiful dishes and the fair price. I felt compelled to ask her if she was truly Ligurian; such sincere courtesy is rare in these parts... And this is coming from a South Tyrolean who criticizes his fellow countrymen for often being too cold.
Paolo Degregorio
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09 Luglio 2025
10,0
Update 07/2025
Now a fixed and unmissable stop every time I return to Liguria (I live in Germany)
The Ravioli, the smiling staff and the very nice Raffaella: the soul of a cook in a model's body :-)
Update after 7 months.
I confirm and underline what has already been written!
The delight of the ravioli is accompanied by the charm of the beautiful Raffaella ...
Meat ravioli so good, never eaten before!
Eaten under a canopy on red and white checked tables, with family treatment by the always smiling service staff.
Must try!
And finally: see photo ...
Uby One
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08 Luglio 2025
10,0
Highly recommended trattoria in the first hinterland of Pegli. Follow the advice of the owner Raffaella and you won't go wrong. Large portions, outdoor area, informality, low prices. Ole!
Stefano Garelli
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05 Luglio 2025
10,0
Adoro le trattorie dell'entroterra genovese, dove si trovano tutti i piatti della tradizione. Da Raffaella sono stato sorpreso dai ravioli e dal coniglio, eccezionall.
Ho preso anche un po' di insalata russa come antipasto e devo dire che è la migliore che abbia mai mangiato. Leggera e gustosa.
La padrona, Raffaella, è di una cortesia squisita e spero di tornare presto anche se per me che arrivo da Milano non è dietro l'angolo.
Paolo G
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27 Aprile 2025
10,0
Raffaella simpatica e solare come pure i collaboratori. Trattoria divisa in due settori: interno ed esterno sotto un grande gazebo. Frequentatissima da lavoratori in pausa pranzo ( e questo è sicuramente un punto a favore), propone un menu semplice a prezzi moderati con piatti ben preparati ed abbondanti. Abbiamo speso 40 € in due per: tagliolini ai funghi e ravioli al ragù (ottimi ed abbondanti), spezzatino con patate e vitello tonnato con patate fritte, vino, acqua e caffè. Da migliorare la struttura esterna.
RikiBr
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21 Marzo 2025
8,0