We recently went to this tavern/wine shop, I must say that we had a good time, the food was excellent. The only thing is that the prices are a little high, but we will definitely be back
Claudia Tiscornia
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08 Maggio 2025
8,0
Recommended tasting: excellent quality tartare meat, abundant truffle in every dish, recommended wine that was spot on and appreciated.
Prices in line with quality and quantity.
Andrea
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04 Maggio 2025
10,0
Very characteristic restaurant in terms of environment and choice of dishes. Strong personal touch that will make you want to return. Truly excellent curry guinea fowl. Thank you!
SiMONA FERRARI
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28 Aprile 2025
10,0
Fabulous dinner, welcoming and very friendly owner, who assisted us in the best way from starters to desserts.
Pietro Magri
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22 Marzo 2025
10,0
First time. Excellent food. Excellent value for money. I'm a vegetarian and I was satisfied. I'll be back.
vincenzo cagiada
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16 Marzo 2025
8,0
A beautiful March evening, expertly followed by Chez Diego, we chose fantastic snails bourguignonne, a grilled 1350g grilled Grigio Alpina Pretzhof steak for two with delicious side dishes and a super dessert (for two) Ūfele millefeuille with mascherpone cream.
For the wine Diego gave us good advice with a DèRicci Nobile di Montepulciano which paired well with the chosen dishes.
Very nice environment, clean and quiet, good level of service.
Honest account without surprises for what is consumed.
Worth trying again and recommended!
emanuele guernelli
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11 Marzo 2025
8,0
Stunning truffle tagliolini and a sublime pigeon breast.
We will be back very soon to taste a Florentine!!
Thanks Diego!!
Elena Zanca
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09 Marzo 2025
10,0
A super guarantee in every sense
Michele Colombini Gnutti
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10 Febbraio 2025
10,0
Hospitality, friendliness, service, location and excellent dishes make the meal truly pleasant and high-quality
Elenia Gourmetaspasso
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10 Febbraio 2025
10,0
Locale piccolo, ma molto accogliente.
Ci fanno accomodare e nel portarci i menu ci chiedono se gradiamo subito dell'acqua.
Il menu è molto interessante: non mi aspettavo di trovare cibi e pietanze diverse dal solito. Si va da una zuppa di carciofi e patate, ad un prosciuttto spagnolo, passandp per un risotto zucca e polvere di liquirizia fino ad arrivare al piccione su salsa ai frutti di bosco. Nel menu non ci sono i vini; c'è la lista parlante, Diego, che in base a quello che si sceglie consiglia la bottiglia o un calice.
Tutto ciò che abbiamo mangiato era delizioso.
Conto onesto. Buono il servizio.
Consigliatissimo.
E consiglio di prenotare con anticipo, visto che il locale ha pochi coperti.
Paolo
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20 Dicembre 2024
10,0