always excellent food, ok service, average price...
nip nap
.
09 Gennaio 2025
10,0
An excellent discovery, pappardelle with artichokes and squid better than many restaurants on the Riviera, kindness and hospitality at the top
Marina Demarchi
.
08 Dicembre 2024
10,0
Excellent first and second courses, clean and courtesy.
Fair prices. Congratulations
Monica Bergonzini
.
06 Dicembre 2024
10,0
Sunday lunch with family. Excellent service, quality food, helpful staff. I would say excellent, I will definitely return.
Dario Dellepiane
.
20 Novembre 2024
10,0
Locale carino, personale molto gentile, disponibile e premuroso, non esagero a dire eccellente ❤️ Cibo: calamarata ai frutti di mare buona, ravioli con tartufo ahimè a mio gusto niente di che. Fritto di pesce buono e per niente unto, patate a fette al forno molto buone 😋 tiramisù troppo cremoso e quasi privo di savoiardi. Prezzi dai 40 a 50 € provato x buone recensioni e per amici che erano andati, niente da dire, noi non torneremo. Grazie comunque per la disponibilità e gentilezza.
Claudia Spallarossa
.
17 Novembre 2024
6,0
Nice place with very kind, helpful and attentive staff 💚 food: good calamarata, ravioli with truffle unfortunately nothing special to my taste and a little salty 😌 good fried fish and not at all greasy, very good baked sliced potatoes 😋 tiramisu too creamy and almost devoid of ladyfingers. Prices between 40 and 50€. It was recommended to me by friends, but I wasn't satisfied. Sorry but we won't be returning.
claudia spallarossa
.
17 Novembre 2024
6,0
Very nice place, friendly and helpful staff.
Excellent food, ate various things all excellent (fettuccine ravioli, potato and mushroom stew etc... superlative desserts)
Highly recommended
Monica Botticella
.
26 Ottobre 2024
10,0
Excellent cuisine. Fast, simple and effective service. Rich menu. Excellent ingredients.
Simple, clean and tidy place.
A piece of advice: make the menus more readable
Gino Danna
.
15 Ottobre 2024
10,0
We traveled almost a hundred km but we were rewarded by an atypically Ligurian courtesy and kindness, by dishes of unspeakable goodness, by a work group that should be taken as a point of reference for creating a restaurant practically free from defects. Every dish we ate was exquisite, from the terrine of porcini mushrooms and potatoes, to the pink seafood ravioli, to the stockfish (which is worth the trip), to the desserts, the coffee and the chocolate liqueur. With a bottle of water and a bottle of wine costing 18 euros, the bill, quite correctly, came to 85 euros.
Well done!
Alessandro Frediani
.
06 Ottobre 2024
10,0
Abbiamo percorso quasi un centinaio di km ma siamo stati ripagati da una cortesia e gentilezza atipicamente ligure, da piatti di una bontà inenarrabile, da un gruppo di lavoro che andrebbe preso come punto di riferimento per fare una ristorazione praticamente esente da difetti. Ogni piatto che abbiamo mangiato era squisito, dalla terrina di funghi porcini e patate, ai ravioli rosa di mare, allo stoccafisso accomodato ( che vale il viaggio ), ai dolci, al caffè e al liquore al cioccolato. Con una bottiglia d'acqua e una di vino da 18 euro, il conto, correttissimo, è risultato di 85 euro.
Bravissimi!
alexfred65
.
05 Ottobre 2024
10,0