Today I chose this tavern and I can say that it was the best choice! Friendly staff, excellent cut of beef! Truly recommended! Quality 💯
Anna M
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21 Febbraio 2025
10,0
Very characteristic tavern in the center of Campobasso
maria spinaci
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16 Febbraio 2025
10,0
Having lunch with my wife. Everything very well looked after. Excellent dishes. The two waitresses were really good and kind. Fair prices. We'll be back.
bruno mignogna
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15 Febbraio 2025
10,0
This tavern is located in an old renovated farmhouse in the center of Campobasso where, one Sunday evening, I tasted the typical dishes of Molise cuisine. Basic but high-level dishes including the stracotto at the level of excellence, as well as the first courses, all cooked with home-made meals. The service was quick and courteous, the glass of red Tintilia was a pleasant surprise, prices were average. Advised
Edoardo tango
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10 Febbraio 2025
10,0
We went here several times for dinner, the restaurant cuisine is top, high quality and typical of the place. Wide choice of wines and friendly staff.
The only negative note is that we always went for dinner, once we arrived late at 9.45pm and the kitchen closed at 10pm, but other times around 9pm when we sat down we were already in a hurry to close of the kitchen... I don't know, we could be a little more malleable on this and try to make it weigh less on the customer, especially if the only people inside the restaurant are us and the staff.
gabriela madarasz
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29 Gennaio 2025
8,0
I had promised myself several times to try Osteria Cannavina in the heart of the historic center of Campobasso. Local near the historic church of S. Leonardo from there on you walk along alleys and stairways until you reach the castle at the top of the city, the Monforte castle.
Hot dishes, genuine flavors and a tradition that the chef has not changed at all.
The dishes are worth trying and the owner is welcoming and kind. Absolutely worth trying for anyone coming to Campobasso. Compliments to the kitchen staff
rosario dudiez
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10 Gennaio 2025
6,0
exceptional dishes, Molise ingredients with lots of ideas
Andrea de Capoa
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28 Dicembre 2024
10,0
Good food, nice and welcoming environment, perhaps a little high value for money. The three of us spent 42 euros per person for half a starter, first course and house wine.
Fabio Gabriele
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07 Dicembre 2024
6,0
Sono stata per la seconda volta all'Osteria Cannavina, questa volta a pranzo di domenica.
Il menù si conferma un buon compromesso tra la stagionalità delle materie prime e la fantasia dello chef, che si esprime in abbinamenti particolari ed azzeccatissimi.
Abbiamo preso tortelli con ripieno di genovese, tagliatelle verdi alle ortiche con funghi porcini, salsiccia dell'Osteria (ripiena di sottaceti e funghi porcini), strudel di melanzane, patate saporite e crema catalana. Mezzo litro di Tintilia della casa e due caffè (gentilmente offerti).
Tutte le pietanze - ed anche il vino della casa! - ci hanno soddisfatto al 100%, senza eccezioni o perplessità.
Servizio celere e, soprattutto, molto garbato ed attento.
Prezzi perfettamente in linea con la qualità della cucina e la quantità delle porzioni.
Lo consiglio senza dubbio.
Michimì F
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27 Ottobre 2024
10,0
Eravamo un gruppo di più di dieci persone. Abbiamo preso prima un antipasto con salumi,formaggi di buona qualità,buona la lingua fritta e le frittelline. Poi abbiamo preso dei primi,ravioli e tagliatelle al cinghiale. Ravioli ottimi, tagliatelle buone ma mancava un qualcosa nel sugo. Stracotto ottimo, morbido e umido. Tiramisù assolutamente no,non si fa con la panna. Conto nella media . Giù il telefonino non prende e non c'è il wifi che funziona,un servizio da migliorare
giuseppeds27
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09 Ottobre 2024
8,0