Orchidea Blu SAS Di Diana Tosheva Rangelova e C. In Firenze

6,9

Basado en 80 opiniones encontradas en 3 webs


tend

1.007
Di 2.465
in Firenze

I clienti commentano i loro piatti di...

pizza

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Very good pizza, nice atmosphere, excellent value for money
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13 Marzo 2025
10,0
Decent pizza by the slice. Fair prices.
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05 Marzo 2025
6,0
The inviting aroma of freshly baked pizza wafts through the air. A welcoming place, where culinary tradition blends with a passion for quality ingredients. The crispy crust and delicious aroma whet the appetite. Each slice is an explosion of authentic flavors. The warm, family atmosphere invites you to enjoy a pleasant moment. A gastronomic experience that satisfies the senses. The pleasure of enjoying exceptional pizza in a refined setting. A chance to share special moments with loved ones.
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05 Febbraio 2025
10,0
Trusted pizza by the slice! Super good
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18 Gennaio 2025
10,0

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Recensioni

Pizza a taglio Orchidea Blu

13/03/2025: Very good pizza, nice atmosphere, excellent value for money
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6,9
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Trattoria Antico Forno

29/06/2025: To escape the heat of Florence, we chose to go to Trattoria Antico Forno for dinner on the hills of Bagno a Ripoli and precisely in Villamagna. We discovered a little gem. The dishes follow tradition but with a wise touch of innovation. The crostini with livers are garnished with caramelized onion and hazelnuts. The egg in two consistencies with abundant and tasty black truffle demonstrates the chef's technique. Then, for two, we had the ravioli filled with ricotta and orange zest seasoned with duck ragù and pici all'aglione. Excellent bread and good bulk Sangiovese. The terrace is pleasant and well-kept. The service is attentive and informal. We will return as soon as possible. Giant portions. Bill 64 euros
29/06/2025: Per scappare dalla calura di Firenze, abbiamo scelto di raggiungere per cena la Trattoria Antico Forno sulle colline di Bagno a Ripoli ed esattamente a Villamagna. Abbiamo scoperto un piccolo gioiello. Le pietanze seguono la tradizione ma con tocco sapiente di innovazione. I crostini con fegatini sono guarniti con cipolla caramellata e nocciole. L'uovo in due consistenze con abbondante e saporito tartufo nero dimostra la tecnica dello chef. Poi, in due, abbiamo preso i ravioli ripieni di ricotta e scorza di arancia conditi con ragù d'anatra e pici all'aglione. Ottimo pane e buon sangiovese sfuso. La terrazza è gradevole e ben tenuta. Il servizio è attento e informale. Ci torneremo appena possibile. Porzioni giganti. Patron simpatico. Conto 64 euro

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