Good restaurant, elegant and particular dishes even if some are a little too bland for my tastes
Silvia Antuofermo
.
28 Marzo 2025
8,0
Fantastic experience. Would recommend it to anyone. Food tasted great and the waitress was very kind. The chef even came twice to ask if everything was okay. We had the vegan hamburger as well, which was very good!! (according to the vegan guest, the best vegan burger she ever had since the 6 years she is vegan!) 😄
Floor
.
07 Marzo 2025
10,0
A place with the flavor of an old-time trattoria, a more than fair price, excellent and plentiful food
mauro moro
.
20 Febbraio 2025
10,0
Excellent welcome, extremely good and welcoming chef, quality DJ service.
I chose to eat here twice also and above all for the attention to local products.
I will happily return if I return to town!
bruno d'artibale
.
15 Febbraio 2025
10,0
La mia cena perfetta. Per avendolo già fatto, devo recensire ancora una volta l'Officina di Fortunato Arico'. Aperta, su mia richiesta, con una eccellente tartare di manzo, perfetta per taglio, battuta, delicatezza e profumo, la cena è proseguita a fantasia dello Chef. Non poteva saperlo, ma è arrivato il mio piatto preferito, ossobuco con risotto alla milanese. Colori sapori e consistenze da lode. Profumi di limone e prezzemolo fresco, e, degustando per ritardare la fine, il sugo e la resistenza dell'ossobuco si sono sposati con un risotto perfetto. Chiusura con Calvados da perdizione e un piccolo baba', a sorpresa, con gelato al passito e gocce di liquirizia. Nord e Sud d'Italia innamorati nella cucina dell'Officina. Chapeau, double, perché il personale di sala di recente ingresso, una giovane, sia consentito dire anche bella, e un giovane poliglotta, garbatissimi e discretamente molto simpatici, hanno aggiunto verve al locale già così accogliente
ab
.
13 Febbraio 2025
10,0
Very positive experience. Refined environment and food prepared with high quality raw materials.
Manu Barboni
.
11 Febbraio 2025
10,0
Excellent pasta, Silano caciocavallo potatoes and Silano pork bacon....the chef is a special person....the use of local raw materials is to be appreciated
Paola Benazzi
.
09 Febbraio 2025
10,0
Very high quality food, a bit of confusion about the wines (I asked for something local and was offered primitive). Nice place, perhaps the best restaurant in Reggio
Mari Mas
.
22 Gennaio 2025
8,0
Really one of the friendlies and most authentic environment we could have wished for in Reggio. My wife and I kept coming back and we just loved the staff and feeling. The food was fantastic and well priced.
Joe Rozewski
.
01 Gennaio 2025
10,0
Tuvimos una deliciosa comida donde mi esposa y yo comenzamos con una gran degustación de los diversos aperitivos y también pedimos incluir el sarro de res y carpaccio. Al ser un restaurante especializado en carne de res estas dos selecciones de carne estaban muy bien preparadas y sabrosas. Junto con estos dos artículos, el plato de degustación incluía un paté de hongos muy sabroso, albóndigas saladas y otros artículos. Todo muy bien. Para la red tomé el bistec Angus. Perfectamente cocinado mientras que mi ancho tenía la panciotta rellena de queso y berenjena cubierta por una deliciosa salsa de tomates. De postre compartimos el sorbete de bergamota para una buena manera de terminar la comida. El servicio aquí es muy atento y profesional. El restaurante tiene una increíble selección de vinos expuestos en todas partes en las paredes, sin embargo, cada uno tenía una copa de un excelente local. Los precios eran razonables también con esta comida cuesta unos 85 E. En general una gran comida.
halbec0130
.
01 Novembre 2024
10,0