Everything was fantastic: environment, atmosphere and food!!!
Annalisa “Anifrog” Santilli
.
08 Dicembre 2024
10,0
Quality food in the middle of the Spanish neighborhoods, lots of choice between first and second courses from land and sea
Lea Golzi
.
08 Dicembre 2024
10,0
Very nice place and very very good meat, the service was a little slow but it is clear that the place was full. However, the staff were very friendly and we had a really good time
Valerio Piccolo
.
04 Dicembre 2024
10,0
Restaurant already known for the excellent quality of its meat and dishes, with service and environment that have definitely improved over time. We highly recommend a dish that is difficult to eat in restaurants, because it is "difficult": Genoese 😋
Marina Iovene
.
14 Novembre 2024
10,0
The place is nice, not very big but well done, the service aims to be of a large restaurant but turns out to be too invasive, the starters were a little tasteless, the meat is good.
The price is a bit high, €100 for meat is fine because the prices in similar places are the same, but €15 for 50 grams of ham seems a bit exaggerated to me.
Salvatore Ferrigno
.
09 Novembre 2024
6,0
If you want a romantic evening and want to taste good quality meat, then yes you have to come to this restaurant, top... I have no words to describe the professionalism of the restaurateurs... one word... unique.
Angela Sabetti
.
19 Ottobre 2024
10,0
The selection of meats is excellent, the desserts are also delicious, but the prices are definitely too high.
Martina Gallo
.
19 Ottobre 2024
6,0
Un'ottima esperienza. Locale pulito, personale gentile e ottimo cibo. Abbiamo mangiato 2 polipo alla brace, 1 polipo alla Luciana, 1 gnocchi alla sorrentina, 2 dolci 3 limoncelli acqua e vino totale euro 67,00. Eravamo in 4. Avevamo prenotato con The fork ed hanno applicato correttamente lo sconto sui prezzi di listino. Lo consiglio a tutti.
Cris
.
12 Ottobre 2024
10,0
A pochi passi da casa, non lo conoscevamo e abbiamo voluto provarlo dopo aver visto alcuni post interessanti su un noto social. La location è ubicata in una traversa laterale piuttosto isolata e non facile da trovare a poca distanza dall'uscita della superstrada di Varcaturo. Tuttavia, il locale è davvero carino, arredato in maniera moderna e raffinata, con musica soft in sottofondo e camerieri (numerosi e precisi) abbigliati tutti rigorosamente in nero. Come d'altra parte il protagonista dello show cooking, che appare in occasione dell'uscita della bistecca taglio Tomahawk. Davvero scenografico. Il menù è a base di carne, alcuni tagli anche molto pregiati (al relativo costo). Cucina con piatti ricercati e particolari (mini bun di Wagyu, Umani Pork), carne di assoluto livello. Una ottima esperienza, al costo (medio-alto) di locali e pietanze di livello analogo. Parcheggio nelle immediate vicinanze, agevolato da simpatico ragazzo di colore.
Mixx1963
.
06 Ottobre 2024
10,0
The place and the service are very welcoming, the interior is very nice, the waiters are kind and knowledgeable.
1 passable cold cuts and cheese board
1 kg of meat
2 glasses of wine
Waterfall
120 euros
All good but nothing with an unforgettable flavor. Definitely too expensive in my opinion for the quantity-price ratio.
It may be the place (Varcaturo) that now has sky-high prices and consequently the prices are much higher than other renowned butcher shops in Campania.
Veronica Auriemma
.
28 Settembre 2024
6,0