Beautiful experience, remarkable culinary journey, very attentive to details.
Mirco Del Brocco
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01 Giugno 2025
10,0
Enchanted from the first moment, upon entering the welcoming sight of the lady expertly preparing fresh pasta.
There is no à la carte menu but only a tasting itinerary totally at the chef's discretion consisting of three vegetarian starters, two first courses and one second course which change based on the seasonality and availability of the raw materials which are of excellent quality.
Recommended if you want to try a place that smells of home and tradition
davide cardini
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27 Aprile 2025
10,0
Siamo arrivati su consiglio di amici e…la prima impressione è stata buona per la quiete del posto, la cordialità dei proprietari, la semplicità dell’ambiente. Ci sono stati serviti antipasti leggeri, un buonissimo tortellino, un discreto piatto di fini fini. A seguire la seconda portata non è stata di pari eccellenza sebbene andrebbe considerata la decantata produzione delle materie prime locali…km. 0.
Quello che proprio boccerei è il bicchiere di posate tutte insieme a centro tavola dal quale servirsi personalmente ad ogni portata!
Considerato poi che un coltello (del gruppo self service) aveva un residuo mal lavato, aggiungendo i tovaglioli di carta ed il menu fisso direi con assoluta convinzione che il conto e’ stato altissimo e pretenzioso!!
Tanti complimenti per la pasta fresca quanti rimproveri su tutto il resto.
pg2011
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13 Aprile 2025
6,0
Lo chef Tassa è sempre una garanzia e i piatti che propone sono sempre ricchi di ricerca e di qualitá, nulla viene lasciato al caso.
Il menù fisso che viene proposto è molto più che completo, ad un prezzo davvero basso. È un’esperienza da fare almeno una volta nella vita. Grazie di tutto Chef!
GiuseB27
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23 Febbraio 2025
10,0
A really nice experience, I had dinner with a friend of mine and the tasting menu that the Chef chose was very good, but I would also say many courses, at least 10 between starters (3 different courses), first courses (again 3 courses, including tortellini in broth made by them with a pecorino and mortadella filling, an explosion of flavors with every bite!) and meat-based second courses with a taste of cheese. Finally, the dessert I chose, the trifle, is not my favorite dessert and I chose it on purpose: it was a masterpiece, I would have eaten 2 more even if I was full. Congratulations also for the room service and the recommendation of an excellent Burgundy red wine
Antonio
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14 Gennaio 2025
10,0
Congratulations to the chef, truly brilliant in combining healthy and genuine products, I highly recommend it!
Franca Calicchia
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06 Gennaio 2025
10,0
Last week I was in this restaurant where the Ottimo Salvatore delighted us with a simple menu with a genuine Ciociaro flavour, the service was also excellent
Congratulations to Libero Cuciniere Salvatore Tassa.
dario conti
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23 Dicembre 2024
10,0