For a different evening than usual, truly refined sandwiches that are different from the norm. Absolutely worth trying
Marco Murzi
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08 Aprile 2025
10,0
We went here for a family lunch. The atmosphere is informal and at the same time very refined, the welcome is excellent and the food is no exception. We tried both meat and fish and we absolutely recommend it. We can't wait to return
Flavia Bardelloni
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27 Marzo 2025
10,0
Every time it is an exceptional culinary experience..
The attention to detail in each dish is always impressive..
It's not the usual Pappa al pomodoro: that special touch with never-to-be-obvious ingredients is absolutely worth trying...
It is not the usual dessert but it is an experience to be enjoyed with your eyes closed...
I absolutely recommend it, never disappointed and always satisfied
Congratulations to the owner who manages to nicely entertain every guest... no less so are the staff who describe and praise each course, making you fall in love with it before tasting it... Top!!
Ivana Morfino
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20 Marzo 2025
10,0
A very cult venue, a warm and hospitable environment, reserved tables without annoying noises, very friendly service, special dishes with selected foods of excellent quality and expertly cooked. A special rum adequately accompanied. Excellent judgement!
Paola Guglielmi
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16 Marzo 2025
10,0
Very nice and well-kept place, truly particular dishes, original with high quality ingredients which is reflected in excellent balanced and delicious dishes... super recommended are the gnocchi with oyster and red prawn, chickpea cream soup with poached egg and truffle (the best I've ever eaten), the fried food is also delicious, all with two wonderful IPAs and a wine from Bolgheri. The rum with orange and chocolate was equally good... to make everything even more pleasant the staff from the owner to the waiters who were perfect in everything
giulia cartei
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15 Marzo 2025
10,0
Located in a petrol station....you would only give it 2 stars!
Appearances that are deceiving because you find a particular and accurate place. Very kind staff, special and truly excellent food with sea and land dishes prepared for palates who love taste and refinement!!! Satisfied with my choice! I highly recommend to everyone. OPTIMAL
milvia simoni
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15 Marzo 2025
10,0
Super positive experience for a quick lunch! Everything perfect from the environment to the food and the kindness of the staff!
Laura Costa
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11 Marzo 2025
10,0
Bellissimo locale ideale per fermarsi a mangiare al volo prima di prendere la nave! Cibo ottimo servito con gentilezza e cura! Bravi!
Laura Costa
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11 Marzo 2025
10,0
Very particular environment, the staff and service were super and the dishes were a little particular but really very good
Federica Sarti
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01 Marzo 2025
8,0
Conosco da una vita il proprietario Stefano Sinibaldi, ex valente odontotecnico che si è messo, inizialmente non tra pochi sacrifici per dover combinare le due attività, a fare il ristoratore. E che ristoratore!! Intanto ha scelto un posto sconosciuto a tutti, recuperando (peraltro con uno stile industrial vintage da paura) un vecchio locale abbandonato da anni presso un distributore appena fuori da Venturina. E poi dedicandosi ad un menu, inizialmente solo di panini gourmet di grande innovazione, utilizzando osterie prime davvero a “MezzoKm”, poi arricchendolo con primi, secondi, contorni e dolci della tradizione, ma rivisitati, o completamente nuovi. Ieri sera ad esempio un mio amico ha mangiato un gulasch che aveva un sugo molto delicato e con una carne che si scioglieva in bocca. Quindi, tradizione (internazionale, in questo caso), ma rivisitata con ingrediente ed erbe locali in abbinamenti innovativi. Io invece ho preso degli gnocchetti cotti nell’acqua di cottura delle ostriche (appena scottate però) con ostrica cruda a guarnire (e a mangiare). Sembrava di avere il mare in bocca, con una delicatezza unica. Abbiamo perseguito poi con formaggi dei contadini della zona abbinati a miele e marmellate locali. Formaggi particolari però, non i classici. Il tutto condito da un ottimo rosso (un merlot in purezza) davvero eccezionale. Perché anche la cantina dei vini e degli champagne è, ovviamente, di qualità. Che dire? Niente, andateci e vi assicuro (e non perché è mio amico, ma perché amo mangiare bene e trovare sempre nuovi abbinamenti di cibo) che il prezzo vale totalmente quello che mangiate.
stefanoferrini
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25 Dicembre 2024
10,0