The atmosphere is elegant, refined, and yet very welcoming. The staff is knowledgeable and extremely friendly. The dishes are exquisite and the ingredients are top-notch.
Sere
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06 Agosto 2025
10,0
Perfect staff, excellent food. They welcomed us with such enthusiasm that we almost felt at home, first the fried food, then the risotto. Coffee and biscuits. Fair prices. THANK YOU ☺️
Onore Rispetto
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22 Luglio 2025
10,0
Historic restaurant, a guarantee of quality and variety of fish.
Eros Michielin
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18 Luglio 2025
10,0
Passandoci davanti, mi sono ricordato di questa trattoria dove molti anni fa venivo a pranzo con i colleghi e mia moglie. Abbiamo prenotato e oggi ho ritrovato quell'ambiente curato, pulito, pieno di ricordi (come la Berkel rossa che ti accoglie in entrata), forse un pò demodè ma lo sono anch'io.
Accoglienza familiare ma discreta, servizio ineccepibile, proposta di menù ma possibilità di costruirlo secondo i propri gusti; un ringraziamento particolare alla signora Emanuela che ci ha consigliato con attenzione. Per gli amanti del pesce si spazia dal crudo al cotto, al forno, al fritto, al bollito, il tutto mantenendo il sapore autentico del mare: l'antipasto caldo e le linguine all'astice sono una leccornia, la crema Chantilly che bacia i biscottini di pasta sfoglia e di cioccolato per chi è goloso è una chicca. Alla fine pasto ci viene offerto, al posto del limoncello, l'arancino della casa (che nulla ha a che fare con la palla di riso siciliano), liquore gradevolissimo all'arancia. Anni fa la mamma della signora Patrizia aveva iniziato e la tradizione continua!
franco462017
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06 Luglio 2025
10,0
I have nothing else to say other than: SUPER!!! 💯
Olena Vardanega
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04 Luglio 2025
10,0
Location of the tradition of ancient Venetian culture rooted in a family of restaurateurs of great excellence, products of the highest quality where raw fish reigns supreme, many menu choices, the trained staff is very attentive in following the table, it was a confirmation as always, congratulations to the Menegaldo family who always knows how to make the difference
Miriam Zanette
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15 Aprile 2025
10,0
Fresh cooked and raw fish restaurant in the Monastier area of Treviso
Classic dishes.
Elegant atmosphere, but a little dated.
External parking.
Prices a bit high
In photos and videos
Raw tuna, salmon and scampi
Boiled spider crab
Second visit on Monday evening
Spider crab and lagoon prawns with little flavour
Very good risotto with prawns and asparagus, excellent cooking
Mixed fried prawns and squid rings are good, except for the overcooked squid heads. The salt is a hair high
Sgroppino with lemon and coffee
Matteo Cescon
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08 Aprile 2025
6,0
Traditional restaurant with a classic menu — everything is average, but good nothing exceptional except for the old tradition of freshly made sorbet served on the spot.
Enrico B
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01 Aprile 2025
6,0
Very nice place, fresh fish and refined, very kind staff. I recommend it
Antonella Reginato
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30 Marzo 2025
10,0
Nice place. Excellent especially for fish.
Simone B.
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28 Marzo 2025
10,0