Mea Culpa Crema&Cioccolato In Viverone

5,6

Basado en 410 opiniones encontradas en 2 webs


tend

11
Di 23
in Viverone
7
Di 12
di cucina Italiana in Viverone

I clienti commentano i loro piatti di...

gelato bellissimo

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Recensioni Nota
Google 357 8.4
Recensioni Nota
TripAdvisor 56 6
A place that stands out among many, one attached to the other, first for its size between inside and outside and second for its aesthetic location. All glassed in so you can enjoy the landscape outside Lake Viverone 🏞 Arriving shortly after lunch time around 2.00pm we looked at the menu 📓 with some delicacies and costs I must say were quite honest. First little problem… the wait! It wasn't very long but after waiting 25'/30' minutes just to sit down, we noticed that just before inviting us to sit down they had let a couple pass in front of us (those who had actually arrived there a few minutes earlier in the queue)... but there could be a mistake, the important thing is to have sat down and started eating. Let's take a Roast-Beef 🥩 with rocket and cherry tomatoes around €9.50, an octopus 🐙 with potatoes €10 and a "pinsa" 🍕 with Bresaola flakes of parmesan 🧀. At which the girl who handled the orders in the DEHORS (VERY KIND AND SUPER HELPFUL) warns that the octopus is finished, then corrects herself and says that perhaps there is something left (but she has to ask the kitchen for confirmation). Moral of the story, we wait for the dishes to arrive and in addition to discovering that for the entire table service, no oil or salt was put in 🧂, we send the octopus 🐙 back because only a plate full of potatoes 🥔 with 3/4 small pieces of octopus arrive. Rightly, seeing dishes at the nearest tables, it was not our intention to remain silent and not point this out... Instead of the latter dish, we take a Valle d'Aosta pinsa which arrives at our table in a very short time. Here I would like to break down in favor of the place the quality of the focaccia or rather "pinsa" which was not "00" flour but certainly one made of semolina or buckwheat. However very, very good 💯 We continue our lunch, I abstain from dessert but we ask for a cone 🍦 to take away. I can confirm that I kept seeing many very beautiful and very inviting 🍨 ice cream sundaes pass before our eyes. The dimensions of the cones were very demanding, the quality of the toilets was decent (considering the full capacity). I think 4 ⭐️ stars are more than deserved. A bit of confusion between the girls in the room and at the counter, a wine cellar 🍷 SPECTACULAR where I posted the photo. Will I go back? Who knows, he's certainly with some friends or in a group. 😉
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08 Febbraio 2025
8,0
Very modern place with large and beautiful windows overlooking the lake, wide choice of drinks and excellent home-made cream, friendly service but without particular ideas
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20 Gennaio 2025
10,0
Beautiful ice cream shop on the lake in Viverone, clean environment, friendly staff and good ice cream prices
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02 Novembre 2024
8,0
Good as a wine bar, beautiful, the terrace under huge trees that protect from the sun... facing the lake
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26 Agosto 2024
8,0

Ristoranti simili a Biella

5,6
305
Recensioni

Hotel Ristorante Croce Bianca

08/12/2024: Abbiamo ordinato polenta concia( piatto della tradizione) e antipasti caldi e freddi. Abbiamo costatato che la croce bianca è sempre una garanzia come servizio e menù.
23/11/2024: Servizio molto valido e cordiale . Noi abbiamo mangiato il tortino di zucca e fonduta ,la polenta concia e il stracotto di fassona. Il tortino era spettacolare,anche la polenta molto buona e lo stracotto molto morbido. L’unica peccata riscontrata è stato trovare i bicchieri con varie macchie ma niente di così irreparabile. Torneremo sicuramente.
5,1
40
Recensioni

Pizzum

18/01/2024: Locale in pieno centro a Novara, in linea con quello che è il format della catena. Pizza buona e servizio rapido e gentile.
22/11/2023: Siamo stati per caso in questo locale, vicinissimo al centro di Novara. Il posto è abbastanza grande, con tavolini molto piccoli (abbastanza distanziati). Si mangiano poche pizze tradizionali ed una serie di pizze di ispirazione "regionale" che secondo me non sono caratterizzate per gli ingredienti (se fai la Valdostana ci metti la fontina, al peggio il lardo, ma non i funghi...). Abbiamo preso una parmigiana ed un tagliere di pizza ripiena. Quest'ultima non ci è piaciuta, inoltre era molto bruciata. Anche la parmigiana, non era soddisfacente perché le melanzane erano fritte. In fine un dolce (Rocher). Tuttavia, le pizze che abbiamo visto girarci attorno avevano una bella faccia ed il personale è stato gentilissimo (ci hanno fatto lo sconto per la focaccia bruciata). Per questo non posso non tenerne conto.

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