Beautiful Sunday brunch. Great variety with quality ingredients. Meat, fish, fried food, vegetables...all delicious. Punctual service, kind and not intrusive. We had a great time.
Antonio C.
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15 Giugno 2025
10,0
Exceptional. We had dinner for two, choosing the tasting menu. We left in a good mood, ecstatic thanks to the exquisiteness that each dish offered. 3 hours of dinner flew by like this, in the blink of an eye. Each course was always a surprise. Delicious. The staff and environment made us feel pampered as if we were at a dinner at home. Sad only in breaking the courses to eat them, they were works of art. Everything perfect ☺️
camiønista in lista
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13 Giugno 2025
10,0
The modern yet warm environment offers an unprecedented welcoming atmosphere with a selection of dishes with wine pairings that enhances each dish to the fullest, despite the restrictions required.
Valerio Barbone
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26 Maggio 2025
10,0
I've been going to this place for years, but the experience the day before yesterday was truly amazing. I was left speechless by the taste, the refinement, the creative flair, the elegance and the presentation of the dishes.
There were two of us and we chose the five-course option, which I assure you is truly satisfying also from the point of view of satiety. Fabio, the chef, manages to interpret the raw material in an always innovative and passionate way. The place is beautiful, the collaborators simply perfect. It is definitely one of my favorite places. Congratulations to all.
Silvia Ciocca
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10 Maggio 2025
10,0
The food is really good, the staff very kind and knowledgeable. This place is an experience to live. Congratulations to everyone
Simone Pellin
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21 Aprile 2025
10,0
The only Michelin star restaurant in pontinia, close to reach from Latina.
Creative and temporary cuisine based on the common food being eaten in Roma.
Wenqiu Ke
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05 Aprile 2025
8,0
Very happy discovery: excellent raw materials, special dishes as well as more traditional recipes, interesting wine list, attentive service and welcoming environment. Highly recommended
Pierfrancesco Triboulet
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05 Febbraio 2025
10,0
Esperienza di dicembre 2023
Abbiamo provato la degustazione di Materiaprima nel periodo natalizio, in un'atmosfera resa ancora più accogliente dal camino acceso.
Con il tavolo affacciato sulla cucina, abbiamo apprezzato tantissimo la eterogeneità delle amuse bouche, così tante da ricoprire il tavolo. Ottimi tutti i piatti, in particolare il risotto, la reinterpretazione del cotechino e del panettone.
Tutto lo staff è stato fantastico così come la brigata
pecorella
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02 Febbraio 2025
10,0
Impeccable food, wine, service and location, it's a shame the context in which it is located detracts from its beauty and quality. Unforgettable sensory experience! Compliments!
Monica Grande
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27 Gennaio 2025
10,0
Una porta oscurata apre la strada a una sala moderna, dalle colorazioni scure, dominata dalla cucina a vista, dove si erge la calma e la concentrazione dei giovani cuochi, che lasciano ben presagire. Fin dall’inizio, lo chef Fabio Verrelli riesce a valorizzare l’identità del territorio pontino: la nota amara presente in ogni piatto, fino al dolce, si rivela essere il filo conduttore della degustazione, trasmettendo l’anima, schietta e sincera, della campagna e della terra. Il mare, poco distante dal locale, non fa di certo sentire la sua mancanza, senza tuttavia sovrastare mai gli altri componenti, bensì integrandosi con armonia senza alterare l’equilibrio della portata (come per la trippa con i gamberi, o la zuppa di legumi con aria di mare). Con tutto ciò, la cucina dello chef lascia tutt’altro che con l’amaro in bocca, grazie anche al percorso di degustazione di vini proposto dalla sommelier Sara, la quale con grande destrezza accompagna i clienti nella degustazione e permette di godere a pieno dell’esperienza. Nota d’onore per il dolce, dove il caramello di cicoria lascia l’ospite senza parole, mentre nel tagliolino canocchie e limone fermentato, il genio dello chef si plasma nella sua forma più stupefacente e anticonvenzionale. Una cucina dove il territorio incontra l’estro e la creatività dello chef, il quale gioca con i sapori amari e li esalta all’ ennesima potenza. Non è da meno il personale di sala: sempre disponibile e predisposto a domande. Un luogo dove creatività e genuinità confluiscono in un connubio lampante
MAremo4
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29 Dicembre 2024
10,0