A real gem.
Everything was excellent, from the food to the service.
Thoughtful dishes.
Pet friendly.
Super recommended.
Daniela Bocconi
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16 Gennaio 2025
10,0
Cena per 2 persone, abbiamo prenotato visto che non ci sono molti coperti. Il personale è stato molto attento e professionale, l'ambiente caldo e tranquillo.
Abbiamo provato sia piatti di terra che di mare, tutti appartenenti alla tradizione locale, e ne abbiamo apprezzato sapori e cura nella preparazione/presentazione.
Damiano N
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14 Dicembre 2024
10,0
Exquisite dishes with high quality products. Excellent staff attention. The atmosphere is unbeatable. A place to return to.
Bettina Costa Scherrer
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16 Ottobre 2024
10,0
Excellent food
Impeccable service
Lina Ambrosino
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13 Ottobre 2024
10,0
Local in the center of Pietra Ligure. Refined cuisine that highlights local products. Punctual and kind service. The passion and care that the kitchen puts into the dishes served is surprising. I sincerely thank the entire staff.
Paolo Gusmini
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29 Settembre 2024
10,0
Un’esperienza veramente unica, abbiamo provato il menu degustazione che, se si accede per la prima volta, consiglio vivamente perché i piatti sono veramente unici e poter assaggiarne diversi è un viaggio tra i sapori unico! Tra i cinque piatti che abbiamo assaggiato citerei prima fra tutti la cipolla … non so riportare come è fatta, ma ha dell’incredibile!! Si, una semplice cipolla, ma elaborata nella cottura e squisita nei sapori non si ricorda per il nome ma per la spettacolarità del sapore del piatto!!
Da assaggiare assolutamente gli spaghetti al ragù di polpo…🤪 incredibili!!
Il conto?… per quello che abbiamo mangiato se fossimo stati in un’altra località sono sicuro avremmo speso molto di più, quindi ritengo il costo adeguato a ciò che si è gustato, quindi non caro, giusto!
Consiglio vivamente di provare questa esperienza.
Complimenti a tutto il personale dalla brigata al servizio in sala: eccellente! Educazione, riservatezza, sorriso.
Leonardo M
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21 Settembre 2024
10,0
Very atmospheric institution. As an aperitif, the institution served incredibly tasty tomatoes stuffed with cheese on a pillow of eggplant paste. Also a variety of bread and anchovy spread.
We ordered tuna and roast beef. Incredibly delicious! Everything melts in your mouth. Sauces are a separate story.
The staff is friendly, polite, everything is explained.
I liked it very much.
Наталія Бакіновська
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09 Settembre 2024
10,0
Nice and informal place, both the outdoor and indoor tables are very nice. The service was fast and the staff were friendly.
We had 2 appetizers, a first course and a second course.
The first starter was a raw amberjack with smoked lard, really excellent. Fresh fish, excellent flavor, served with excellent oil. From 10.
The second starter, the fish head in a box, was more anonymous.
As a second course we took the condijun, a salad with tuna slices cooked at low temperature. Fresh fish and balanced seasonings, definitely recommended.
I had shellfish linguine as a first course which totally disappointed me, pasta too al dente, liquid sauce, the only flavors were lime and fruit
crumbled dry unidentified. Rejected.
The dessert we chose was a flavored sponge cake accompanied by a custard. Very light and really good.
I had the impression that the price multiplier on the wine list was a little too high.
Experience with ups and downs.
Francesco Romano
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08 Settembre 2024
6,0
Just a dream. At the beginning we were all alone. People walked past because the menu is very minimalistic. But the food is on another level. Very delicious and freshly prepared. We have already been to 3-star kitchens and can judge the quality of the food. An insider tip that will soon no longer be possible without a reservation.
Michael Stutz
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05 Settembre 2024
10,0
Incredibly delicious food, pleasant, helpful staff. Atmosphere 👍👍👍
Thank you for the gift - two glasses 🥂
Hello to the chef from Baden-Baden
Людмила Нечепуренко
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04 Settembre 2024
10,0