Compliments to the chef, he knows what he is doing. The combinations are fantastic, the Burratina, the Beef Carpaccio, the Paccheri and the fillet were a delight and to be recommended.
Julia Luana Winiger Fiorentino (Luana)
.
17 Novembre 2023
10,0
Great food.
Excellent Service and the chef 👍👍
Steffi G.
.
11 Ottobre 2023
10,0
Locale rustico e curato, piatti ricercati e deliziosi e personale gentilissimo. Si sente che i prodotti sono freschi in più ci ha fatto compagnia un gatto bellissimo! Ciliegina sulla torta.. il pane di diverse tipologie e fatto in casa! Serata veramente bella.
kika
.
08 Settembre 2023
10,0
Staying open to encourage, I start from the location:
- It could deserve a 5 ⭐ if set up as it is very sparse although beautiful overall.
- Very cold, sometimes annoyed service (the customer is the "employer" in catering and is always right if he is polite and respectful)
- Food... I would like to but I can't, the quality of the products needs to be improved, as does their preparation.
For the figures on the menu we expect much more.
In summary, 3⭐ of encouragement.
Andrea Pastorello
.
27 Agosto 2023
6,0
We found this magical place going to the beach, I have to say we were lucky!
Magical, welcoming and intimate place.
Convenient parking next to the structure.
The food is a revisitation of tradition with the chef's imagination, generous portions, we couldn't eat dessert!
Friendly staff because we asked to turn off a ceiling fan and they immediately accommodated us, the service was also fast.
We recommend it!
Thanks again
Michael Figini
.
16 Agosto 2023
10,0
Location incantevole, sospesa nel tempo, magica. Chef e personale gentilissimo, che ringraziamo per averci accolti seppur in orario tardo.
La cucina è buona, ma alcuni piatti, non all'altezza del rapporto qualità - prezzo, come le polpette di tonno e le linguine. La carne scelta da alcuni commensali, deliziosa.
Da rivedere.... Probabilmente è stata una serata, può capitare.
Ps: scelta vegana ampissima, bravi!!
mariarosariag371
.
14 Agosto 2023
6,0
We found this farm by chance, searching on Google Maps for a nearby place that would accept us at 10pm. Upon arrival we discovered a very intimate location with attention to the smallest details. The dishes are reinterpretations of Salento cuisine in a gourmet key: for those who dare, I recommend the SERGIO tagliolini, an explosion of mixes of flavors that capture the palate of the most daring. The tuna meatballs on chickpea cream are also special. The service was also excellent. Super recommended ✨
Mariarita Occhiuzzi
.
18 Luglio 2023
10,0
Sono capitato con la mia famiglia. Per cena l’ambiente non mi ha ispirato da subito, ma il cibo era molto buono. Per quanto riguarda i prezzi , ho avuto la sensazione che , come in altri posti , si tenti di far legna.i prezzi dei piatti sono molto alti, anche se devo ammettere, che con i bambini sono stati molto gentili e ci hanno servito delle orecchiette fuori menù.
Max Ceri
.
15 Luglio 2023
8,0