Very professional maitre, excellent food, high level chef, refined dishes, delicious flavours, highly recommended
Serena Becarelli
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22 Maggio 2025
10,0
Suggerito da un amico , esperto gourmet, ci siamo recati presso questo ristorante di Caltanissetta curiosi di verificare col nostro palato e i nostri occhi quanto ci era stato descritto in qualità gastronomiche e genuinità di materie prime.
Il locale un po' defilato in una via secondaria ma non di difficile localizzazione è di una sobria eleganza con cucina a vista. I tavoli non sono molti e ben disposti e il servizio in sala è impeccabile con una costante assistenza e illustrazione delle portate. Ottimi i piatti scelti e in particolare il primo con ragù di ventresca di tonno e il secondo con una cernia squisita.
Prezzi nella media e adeguati alla qualità del ristorante. La chef, sono certo , farà strada.
Super consigliato
Montesquoi
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18 Maggio 2025
10,0
A very beautiful, tastefully decorated restaurant in Caltanissetta with a view of the kitchen. Michelin-starred cuisine, to our taste!
We could taste the sea with our eyes closed.
As a Sicilian, I particularly enjoyed the use of regional products and herbs.
The entire team was exceptionally attentive and professional.
vruna antonino
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18 Maggio 2025
10,0
Ristorante trovato facendo una rapida ricerca su internet, scelta azzeccatissima.
Location di classe, servizio di livello ma non distaccato, bravi i camerieri. Ho avuto il piacere di chiaccherare con la chef nonché proprietaria del locale, persona affabile e dedita al proprio lavoro con grandissima passione. Bel menù con tanta stagionalità, ho assaggiato il famoso arancino al nero con ragù di triglia, una tartare con Mayo di midollo e due primi uno con aglio olio e ricci e l altro con una tartare di pesce fresco tutto eccezionale niente da dire cucina di altissimo livello piu due dolci buoni ma non dello stesso livello. Mi auguro di trovarmi altre volte in zona per venirvi a trovare. Stra consigliato.
Francesco82
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16 Maggio 2025
10,0
Chef Ester Giacchetto's cuisine is absolutely worth a trip...!!!
It is rare to be moved by a cuisine so attentive to raw materials and rigorous in execution techniques.
You are welcomed by kind and very professional staff.
You leave the restaurant fully satisfied and with a great desire to return.
Aldo Barnaba
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13 Maggio 2025
10,0
Every time we go it's a surprise, always new dishes, combinations of very particular and delicate flavours. True gourmet cuisine, compliments to the chef and all the staff.
Roberto Vogogna
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25 Aprile 2025
10,0
Not a simple dinner, but a real experience. The courtesy and attention of the staff is the first thing that catches your eye, right from the welcome. The passion and care of the chef and her staff are reflected in every dish. The dishes are beautiful, elegant and very tasty. Super positive note for the strings with grouper tartare and bottarga (of their own production). Each dish is explained in detail by the dining room staff, including the tasting of bread products produced by them. We were more than satisfied
Erica
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22 Marzo 2025
10,0
A unique experience.
A journey through smells, flavors and textures.
The research behind it is evident in every course.
The service is impeccable, very attentive and prepared and wants to put the customer at the center but at ease straight away, almost making them feel at home.
Compliments to all the staff!!!
fabiola tripisciano
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06 Marzo 2025
10,0
Refined chef, welcoming environment and very kind staff. Experience 🔝
Marco Airò Farulla
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24 Gennaio 2025
10,0