Cozy and characteristic place.
I chose the tasting menu and I must say that it is a beautiful experience of flavours.
Professional and courteous staff
the Italian-Argentine waiter was kind, compliments to the owner for everything, environment with background music of excellent music
after a day of work, the little book of poems on the table that you can read while waiting for a course is also relaxing and nice.
I'll be back.
Antonio Gargiulo
.
30 Ottobre 2024
10,0
Excellent choice, friendly staff, tasty food in a pleasant environment
Roberto Rovaldi
.
25 Ottobre 2024
10,0
Philosophy of Well-Being.
This is the sentence that contains everything you need to know about this Bistro...
A well-kept and welcoming place, an enchanting toilet (let's start with this one) where you feel the desire to pamper the customer, with small details that make the difference.
Quality food and drinks, products selected and cooked with art but above all with passion.
I'll be back.
eugenio marinangeli
.
07 Settembre 2024
10,0
What can I say... very good food, beautiful location and then Claudio is truly exceptional! The prices are certainly not "fast food" but, as it should be, the quality pays off! (But it's worth it)
Alessandro Pede
.
01 Settembre 2024
10,0
The interior of the restaurant is welcoming and well-kept, with many unique objects. The kitchen manages to innovate traditional dishes thanks to the care taken in the plating and the combination of different flavours. There are valid options for both vegetarians and vegans. The bill is absolutely proportionate to the quality and in line with the area. The thing that struck us most was Claudio's hospitality who gave us numerous pearls to allow us to learn more about the area and its dishes. The waiter who served us was also very kind. Quick service and nice atmosphere, unmissable!
Debora Potenza
.
24 Agosto 2024
10,0
Che bellissima scoperta, questo locale! Un connubio di arte, passione e prodotti genuini lo rendono un posto decisamente speciale. La spontaneità e la passione di Claudio trasformano una cena al ristorante in una serata a casa di amici con sottofondo musicale jazz, libri a disposizione per leggere qualche brano in attesa delle portate e luoghi incantevoli che vengono trasmessi sul grande schermo in mezzo la sala grazie a Exploropia. Ma andiamo con ordine. Abbiamo preso un menù degustazione che inizia con una selezione di formaggi di cui ci viene raccontata la storia, chi lo produce e come. Tutti piccoli produttori locali, come da filosofia portante di questo locale. Segue l'immancabile formaggio fritto (eccezionale), le pallotte abruzzesi, la falsa carbonara e chiudiamo con il baccalà fritto. Piccole ed eccellenti portate di cui scopriremo l'origine dei loro ingredienti e come sono nati. Avendo gustato tutto con molto piacere, chiudiamo con il dolce. Una cheesecake spettacolare. Tutto preparato da Paola che da sola fa un lavoro eccezionale in cucina. Tutto a partire dagli ingredienti genuini di piccoli produttori locali. E il prezzo? Per quello che abbiamo mangiato ritengo di aver pagato anche poco. Serata bellissima in un locale dove si vede quanto amano il loro lavoro. Complimenti
ViaggiatoreGoloso
.
03 Agosto 2024
10,0
Nice and clean environment.
Welcoming staff. Fast service.
Original and excellently executed dishes, with quality products.
Maybe not exactly cheap, but it fits.
Alberto Censori
.
02 Agosto 2024
10,0