Very good, good food, and the attention of the correct staff, we had a long time without paying much attention to the desserts, in the end we left without making them, but good.
Miquel Andres
.
01 Settembre 2024
8,0
My family and I went to the L'Ostrica restaurant on July 26th for my father's birthday. There were 12 of us. We had a great time. The food was exceptional. Mixed fried fish, Catalan monkfish, octopus salad and other appetizers, all delicious, as were first courses. we had linguine, clams and bottarga, spaghetti with seafood, the menu is rich and varied, they also make pizzas, the children had lasagne, mixed grilled fish as second courses, then we had the cake which the waiters kindly cut and served after the usual photos, the service was attentive and professional Lucia was impeccable, the restaurant was welcoming and clean, prices were honest,
I will definitely come back and recommend it 100%
pierangelo errica
.
31 Agosto 2024
10,0
Good food. Very long and disorganized service times.
Cristiana Farina
.
30 Agosto 2024
6,0
We ate there last night, we had the sea fregola, a typical Sardinian pasta dish, a pizza and a seafood linguine dish. Everything was delicious and well served, not to mention the starters. Salmon tartare and raw seafood (there are meat dishes too!) Excellent atmosphere and professional service I highly recommend for those looking for a warm place to spend a pleasant evening!! We will definitely go back!
Ambra Loi
.
30 Agosto 2024
10,0
We ate in this restaurant several times and despite the super crowded period (full of August) we received excellent service!! We ordered a bit of everything from seafood to land dishes and pizza as we were a group of 11 people. ..Well what can I say, all the dishes were excellent!!! From the raw dishes, all the appetizers, the wonderful first courses, tasty and rich in fish... the Fregola exquisite, full of fish!! The tartares are delicious and the raw red prawn with burrata and mushrooms is highly recommended... The pizza is delicious!! We were extremely satisfied with everything, from the service, the cleanliness, the organization, the food first and foremost and what was very important to me, even though the place was FULL, the wait for the dishes was minimal... rating 10
Sara Torresi
.
30 Agosto 2024
10,0
Everything perfect, good, fresh
Goska Piwowar
.
29 Agosto 2024
10,0
We organized a dinner at L'Ostrica for my friend's hen party. I think I have eaten so well very few times in my life. Exceptional food and quality of fish, impeccable service, friendly and easy-going environment, excellent selection of wines for which we were highly recommended.
Certainly, if you are in Sardinia and want to eat well, L'Ostrica is an essential stop. I would do it all over again, two months have passed and I still dream of that dinner.
Roberta Russo
.
28 Agosto 2024
10,0
Highly recommended, top restaurant and pizzeria, welcoming environment, professional.
viola oldoini
.
27 Agosto 2024
10,0
Premetto che ero gia stata e avevo avuto un ottima esperienza. Dopo prenotazione, sono arrivata e mi é stato assegnato un tavolo in un posto angusto del locale, cibo buono ma non buonissimo, camerieri impacciati e poco preparati, quasi al limite del non rispetto.
Cibo tiepido, caffè inbevibile. Prezzo eccessivo per la qualità del servizio, non certo quello che mi ricordavo, l'altra volta erano tutte donne!!
Gabry
.
29 Giugno 2024
6,0
Vacanze in Sardegna con la mia Lei e l'immancabile cagnolo al seguito (il nostro amatissimo maltese) e cercando le località a minor impatto turistico approdiamo alla Caletta di Siniscola. Premetto che la recensione è fatta "a freddo" poichè per le tre settimane in Ichnusa (o Sandaliòn) abbiamo sempre mangiato in ristoranti e la valutazione a mente fredda éra per me indispensabile, anche per onestà e rispetto verso i ristoratori.
Bando alle ciance e veniamo al dunque: locale semplice e curato, con una parte che da sulla strada ma è protetta da vetrate che la rendono fruibile anche d'inverno ed all'occorrenza completamente apribili in estate. Ad accoglierci Roberta, la figlia dei proprietari che non solo si occupa della contabilità, delle prenotazioni, del personale di servizio e degli ordino ma offe una accoglienza ed un servizio al tavolo davvero di grande livello facendo trasparire, nell'impegno profuso, l'amore per la ristorazione ed il massimo rispetto per il cliente. Sorridente, preparata sulla composizione delle portate, la provenienza della materia prima (sia pesce che carne freschissime eccellenze locali) infaticabile nello sciorinare la carta dei vini e competente negli abbinamenti ed, in generale, nella conoscenza enologica nazionale, internazionale ed ovviamente locale.
Assaggiamo tutto! Siamo andati a distanza di un giorno sia a pranzo che a cena ordinando cose diverse per poter testare...la prima volta... assaporare ...la seconda, visto che al primo test ci aveva già conquistati: pesce freschissimo ed elaborato seguendo tradizione ma con un non invadente tocco personal, pasta prevalentemente artigianale/fatta in casa (cheff e cuoca sono i genitori di Roberta) per il reparto carni vale la stessa cosa (il territorio di Siniscola produce eccellenze in questo settore). Atmosfera, servizio, cibo ... tutto contribuisce all'immersione in una "coccola" pluri sensoriale che culmina con le preparazioni alla pompìa (citrus mostruosus ....val la pena googolare) e del distillato fatto in casa. In un posto dove non te lo aspetti un ristorante di livello che non sfigurerebbe nominato a fianco di alcuni "continentali" citati in guida Michelin e che dal primo all'ultimo minuto ci ha fatto sorridere soddisfatti, appagati, ed esclamare "APPERO'"..
Luca L
.
18 Giugno 2024
10,0