Ristorante Le Vele In Misano adriatico

8,8

Basado en 2.321 opiniones encontradas en 5 webs


tend

3
Di 102
in Misano adriatico
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Di 61
di cucina Italiana in Misano adriatico

Gestione recensioni

we asked to sit outside on the sand, but unfortunately they placed us near the garbage cans that, even if visually hidden by a hedge, left their presence evident. For this reason I cannot give more than 3 stars to the environment, they should have avoided exploiting that small piece of beach and the general overcrowding. Excellent food and friendly service
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02 Luglio 2025
10,0
Great tasting culinary experience, in my opinion the best restaurant on the Riviera. Impeccable service, thank you.
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01 Luglio 2025
10,0
Le Vele is the best restaurant in Riccione and Misano, period. Great quality and great cooking and preparation technique in the kitchen. The same goes for the dining room staff, which is not something anyone can take for granted these days. Only one big regret: the cellar, very predictable and frozen in time. With more dynamic and refined inserts, it would reach perfection for a seaside restaurant, also reaching another large portion of customers (ps: the place is very good and is always full)
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23 Giugno 2025
8,0
Exceptional evening we had already been other times and as always a special dinner with fantastic food and truly special staff, the only problem is that you are in Misano and I am in Brescia but every time I can I will be a guest at your place !!!!! Thanks for the beautiful experience (fantastic mozzarella and egg ice cream!!!!! )
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21 Giugno 2025
10,0
A restaurant to see but above all to taste the dishes that are a refinement. Let's not talk about the desserts that are special. Professional and attentive staff Keep it up
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21 Giugno 2025
10,0
It is not starred but it has nothing to envy... from my point of view it is a restaurant that is worth the trip or a detour... on the seashore and with creative and tasty cuisine... the staff is as high-level as the cuisine... a little gem (maybe not interesting to most) but nice to see everyone with the same "uniform"... not only trousers and shirt but even footwear and accessories such as the belt... absolutely to try
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14 Giugno 2025
10,0
Quality food, carefully prepared dishes. Everything served is characterized by excellent raw materials and culinary skill. Attentive and courteous service. A restaurant that not only must be tried but deserves a trip to try it. Congratulations!
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14 Giugno 2025
10,0
Refined restaurant, very refined food and impeccable service. Practically on the beach. Highly recommended
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09 Giugno 2025
10,0
Abbiamo mangiato benissimo, ottimi i calamari gratinati! Tutto delizioso, ma il servizio ci ha lasciato un po’ con l’amaro in bocca: c’era una cameriera molto pressante e anche antipatica con i suoi colleghi. Onestamente, da cliente, non era affatto bello vederla sgridare i colleghi poi per il nulla di fatto (ho fatto anche io la cameriera, quindi capisco come si gestisce una sala). Poi a dir la verità i camerieri erano gentili e simpatici, soprattutto uno che è stato con noi al piano di sopra, un signore molto attento e sorridente! Sicuramente meglio della cameriera che sembrava proprio bullizzare gli altri camerieri. Quindi consiglio a tutti di andare alle Vele, si mangia benissimo e l’esperienza è proprio nella, e do un solo consiglio alla cameriera “take it easy!”
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19 Aprile 2025
8,0
Abbiamo pranzato in questo ristorante attratti dal contesto moderno e dalla posizione fronte mare. Essendo sabato, il locale era abbastanza affollato, ma il personale si è dato da fare per farci accomodare velocemente. Ci è stata offerta un’entrée accompagnata da gustosi grissini e focaccia. Abbiamo scelto due antipasti diversi, una tartare di scampi e un sashimi di ricciola, guarniti con verdure e petali di fiori e accompagnati da confettura. In particolare, la ricciola era morbida e l’abbinamento a capperi è una punta di wasabi creava un mix di sapori particolarmente piacevole. Siamo poi passati al primo, scegliendo dei tortelli di canocchie e mazzancolle, molto delicati. Infine il dolce, il cosiddetto “uovo apparente”, con al centro una gelatina ripiena di polpa fresca di avocado e maracuja, veramente delizioso. Piacevole anche il piccolo accompagnamento preliminare a base di zabaione. Abbiamo apprezzato molto la disponibilità del titolare, che ci ha illustrato gli ingredienti dei piatti e le tecniche di realizzazione. Che dire? Davvero un’ottima esperienza, da ripetere sicuramente. Prezzo adeguato alla qualità del cibo e al servizio.
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04 Marzo 2025
10,0

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