Every time I return I am always very satisfied, the food is very good, the service is impeccable and you feel pampered
Excellent quality, excellent service
Alberto Magri
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14 Gennaio 2025
10,0
Super recommended place. Super friendly and welcoming owners and staff. Traditional dishes prepared with care and authenticity.
If you are passing through Piacenza it is worth booking. ADVISED
Giuseppe Ligotti
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07 Gennaio 2025
8,0
Ieri a pranzo sono stato in questo ristorante che avevo prenotato con qualche giorno di anticipo. Appena seduto mi hanno subito portato un calice di prosecco e, a seguire, senza che avessi chiesto nulla, un piatto di salumi accompagnati da ceci, cipolline e crema di lardo. Al momento del conto ho scoperto che queste cose non mi erano state addebitate e mi hanno offerto anche un digestivo con i cantuccini. Squisiti i pisarèi e buonissimo il brasato di guancia di maiale. Ottima la zuppa inglese e molto onesti i prezzi. Tra l'altro, tutti i primi e tutti i secondi hanno lo stesso prezzo, per cui è facilissimo fare il conto.
spedubec
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06 Gennaio 2025
10,0
Had lunch with the family, excellent food, all tasty and well prepared (in particular fantastic horse tartare and very tender oven-cooked meats), very courteous staff, family atmosphere. Well prepared for gluten free in all courses! It was recommended to us by friends, I would say excellent advice!!!
michela gallina
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06 Gennaio 2025
10,0
We found this restaurant by chance on the internet and it was a great experience, we left the table full and with a full stomach! As soon as we arrived we were offered a welcome glass accompanied by an appetizer of mixed cured meats (mortadella, salami and coppa Piacentina) together with croutons and other snacks. We then decided to try typical local dishes, Pisarei and fasoi, good but I would have preferred them a little saltier (personal taste) and tripe with beans. I would also add that the polenta was truly delicious. Well done!!
Noemi
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04 Gennaio 2025
8,0
A more than positive experience and certainly one to be repeated.
Excellent welcome appetizer with, above all, polenta with braised sauce.
Pisarei and fasò perhaps too tasty but I didn't leave even one.
Reasonable price.
Matteo Grazzini
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03 Gennaio 2025
8,0
Si presentano con un menù vario ed una entre' di benvenuto sicuramente gradita ma poi cadono sui piatti di portata.
Abbiamo provato, tra gli altri, i pissarei (piatto tipico piacentino) che lasciavano veramente a desiderare come anche il contorno abbinato agli arrosti (un mix di fagiolini e patate - i primi prodotto chiaramente decongelato le seconde malcotte).
Prezzi medi.
Non torneremo.
luigi enrico
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02 Gennaio 2025
6,0
I had a really good time, my compliments
Massimo Brusco
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28 Dicembre 2024
10,0
Christmas Eve lunch, very kind welcome and appetizer offered, with a platter of excellent cold cuts, some appetizers and bubbles, as well as the final cantucci and mandarins. Average prices and welcoming place. Very good anolini in broth.
Patrizia Neri
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24 Dicembre 2024
10,0