guys please the potatoes on top of the surprising one remain raw! Overall it is still a good pinsa for the dough but the ingredients on top are often not well balanced… a bit of an excess of creativity in mixing so many things together which then inevitably leads to an ingredient that overwhelms all the others and the meaning is lost. In my opinion their cooking is better than the pinsa
Eleonora Caneti
.
27 Marzo 2025
6,0
I am correcting the previous incorrectly written evaluation and I apologize. Nice place, excellent starters and excellent la.pinsa. Very kind staff
stefano Sterpetti
.
17 Marzo 2025
10,0
The food is excellent, the environment is nice and comfortable, the service is super nice.
Adelaide Formaro
.
09 Marzo 2025
10,0
Small but nice place, normal food, good pizza but they don't make the round one but the pinsa one.
Valerio Ang
.
08 Marzo 2025
6,0
Super helpful waiters; excellent value for money and excellent quality food, the environment is very welcoming. I highly recommend this place.
Mary Lijoi
.
05 Marzo 2025
10,0
Now a historic place in Appio Claudio that welcomes the guest and takes him under a sky of leaves and branches with trees growing out of the walls. The lights are made from the same shards that great beer is served in. A magic.
Accompanying background music.
Excellent crunchy pinsa served even though it was late.
A warm brownie completes the dinner.
The service very discreet.
Truly unique experience that I recommend doing.
Drusy M
.
01 Marzo 2025
10,0
Lunch with friends. Particular place, with a real tree inside. Neat and clean. Dishes on the menu from tradition to refined ingredients. Recommended cutting boards. For 4 people, 2 are enough, even one if you just want to tease while waiting for the first one.
Impeccable service, discreet and kind. The only problem is parking.
Maria
.
09 Febbraio 2025
10,0
A nice pinseria with a setting like a welcoming forest, kind and attentive service, they offered us some meatballs as an appetizer then we had some courgette flowers and three tasty pinsas with margherita and anchovies, mozzarella and Tropea onions, and one with vegetables.
Obviously drinking good beer from their cute glasses.
dagatto acane
.
08 Febbraio 2025
8,0
Locale molto bello e la cucina ottima. Vera pinsa romana fatta di qualità. Ogni volta che ci torniamo è un piacere. Staff molto disponibile e sempre cordiale.
Marco Baggiani
.
31 Gennaio 2025
10,0
Locale molto particolare, con un albero all’altezza del soffitto che rende molto suggestiva la location (sono stato a pranzo ma credo che a cena sarà ancora più affascinante). Forse le sedute sono un po’ poco spaziose, io ero praticamente appiccicato alla sedia del tavolo dietro (ne io e ne l’altro cliente ci eravamo “allargati”).
Antipasto di terra molto sfizioso, amatriciana buona ma leggermente scotta e saltimbocca buoni ma nulla di tutto ció abbondante; con questo non voglio dire che debba arrivare un quintale di pasta ma non mi piace alzarmi dal tavolo pensando che avrei voluto un altro po di questo o di quello. Carta dei vini variegata
Oggettivamente avrei voluto dare una stella in più ma arrivato a casa ho rivisto lo scontrino e ho trovato il “servizio” (nel Lazio il vecchio coperto non si paga per legge, il servizio é la stessa cosa con altro nome - peccato perché ho lasciato una bella mancia e quindi ho strapagato il “servizio” a questo punto).
KeyserSoze85
.
05 Ottobre 2024
6,0