Unfortunately I am forced to disagree, they certainly have the cuisine!
The restaurant is located in via diaz (porticos), the only flaw is that parking is sometimes difficult to find, but once this obstacle was overcome the evening was more than pleasant.
We started with their platter, full of good quality products and very varied with cured meats, cheeses and various matching products.
We tried the bowler hats, which were also very good. Tasty and not at all dry meat with provola inside and accompanied by tasty baked potatoes and black salt.
We also tried the picanha and the fillet, both types of meat very tasty and well cooked.
The service was discreet, the environment welcoming and peaceful. The bill was not excessive considering the things taken and above all the quality (around €35 per person).
Advised
antonio scarpati
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14 Agosto 2024
10,0
On the recommendation of a colleague, we came to this restaurant for dinner. The evening allowed and we sat outside, very welcoming.
It is actually a wine bar, so the choice of wines is truly varied, so much so that at least 5 double-sided pages are dedicated to them on the menu. But I don't drink, so let's move on to food.
We took a platter of cheeses and cured meats which included raw ham, capocollo, salami, roasted mortadella, mozzarella, ricotta, provolone... accompanied by a jam and honey. We tasted the Apulian bombette, very tasty, and we tried the "braciccia", a mix between sausage and chop, a truly interesting flavour.
All very good, recommended.
Valeria Perna
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27 Luglio 2024
10,0
Beautiful winery and excellent food. Very welcoming atmosphere. Exceptional cured meats and complete platter. Fast service.
Around The world
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15 Luglio 2024
10,0
The place is small but cute. The staff is welcoming and friendly, very attentive in customer service. You enter by reservation and you can choose to eat something or drink just one glass. The selection of wines is up to the type of venue, the only flaw is that if you want to drink just one glass the choice is reduced to two whites, two reds and a rosé. I chose a white by the glass and it was served at the right temperature. We also ate both a mixed platter for 5 and the meat and both were to my taste. In total we spent an average of 30 euros each, an absolutely average price.
Antonio Mogano
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29 Giugno 2024
8,0
Serata di giugno sopportabile, ci troviamo tutti in questa particolarissima Vineria per festeggiare il compleanno di Alessandra, senior manager ed esperta di carni di torre del greco. Dal momento che è stata lei a portarmi lì, sono davvero tranquillo sulla qualità del cibo…ed infatti non vedo l’ora di iniziare. Ho apprezzato poco la seduta esterna, troppo vicina l’ingresso di un condominio e pertanto, ogni tanto, ti solletica la gola un alito di gas di scarico del povero condomino che torna tardi dal lavoro…ed in più siamo vicini anche ai bidoni della spazzatura dello stesso condominio…mentre brindiamo con un bel rosso appena arrivato a tavola, arrivano due vassoi enormi pieni zeppi di salumi e formaggi con delle freselle magnifiche con credo burrata e pomodori ed un tomino in versione mignon spiaggiato su di un pezzo di pane croccante. Salumi di altissimo livello, formaggi davvero davvero gustosi ma il pezzo forte è stata questa mortadella farcita di aceto balsamico e non so dirvi bene cosa…ricordo solo che ora ne sono dipendente. L’antipasto non finisce mai…ma dobbiamo continuare per onorare la nostra festeggiata, ed è proprio qui che il tavolo si divide: da un lato l’esercito della Nerano armati di forchetta e con negli occhi quella cattiveria di chi non riesce a tollerare una nerano fatta male. Dall’altro l’esercito già mezzo sconfitto dall’antipasto che per continuare decide di affrontare la zingara con mozzarella , pomodori e melanzane…ma già dai primi morsi si capisce che non si arrenderanno senza onore. Mentre ascoltiamo le urla di carica dei nostri commensali arriva lei, la Nerano, calda, profumata, con una zucchina prepotentemente golosa…al primo morso è subito amore. Una Nerano talmente buona che vorrei che quella truffa a cielo aperto di Maria Grazia venisse qui, si inginocchiasse al cuoco e in stile Mario Merola chiedesse perdono baciandogli le mani. Proprio mentre siamo nel massimo della goduria arriva lui, lo chef che, lusingato continuamente per una Nerano spettacolare, restava umile e ci ha intrattenuti da grandissimo padrone di casa. Continuiamo con la torta e l’amaro alle erbe della casa per salutarci con affetto e rinnovare gli auguri alla festeggiata. Mentre vado via mi prometto di tornarci perché sono stato bene, perché per 2 ore non ho pensato a nulla se non a godermi la tavola, perché lo staff è composto interamente da bravissime persone ed infine perché ti fanno sentire a casa.
Il Gandi
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29 Giugno 2024
8,0
A fantastic dinner! Platter of delicious selected cured meats and cheeses, and super tender meat. The boys Luigi and Lorenzo are also sweet, very good!
Stefano Gherghi
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27 Giugno 2024
10,0
Everything exquisite and a characteristic environment. Also note of merit to the waiter Luigi, an extraordinary person who made our experience unforgettable. I'll come back!
Mario Draghi
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23 Giugno 2024
10,0
Excellent cuisine, maximum hospitality and friendly welcoming environment
Michele D'Avino
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02 Giugno 2024
10,0
Excellent quality food and wine, the service is truly top, the guys serving the tables are very kind and smiling. The owner is really nice and is a great cook! The environment is particular, characteristic, it seems to be in an old village restaurant. I recommend it!
Maddalena Noviello
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01 Giugno 2024
8,0
Abbiamo provato le bombette forse sull'onda nostalgica del ricordo di quelle pugliesi e le abbiamo trovate poco cotte, anche se saporite, al contrario dei friarielli, stracotti.
Buona la scelta dei vini. Rilassato il servizio
joynapoli
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17 Maggio 2024
6,0