Directly from Ittiturismo, a small "package" of Trapani culture in Ireland. Magnificent, like feeling in Sicily.
Maria Anna Damiano
.
01 Novembre 2024
10,0
An evening of fish cooked really well. To return 🔝
Marco Pelletti
.
22 Ottobre 2024
10,0
All 10 stars, hospitality, very fresh and well cooked food, very kind staff.
We will return as soon as possible.
Mihaela Nicolaescu
.
20 Ottobre 2024
10,0
Fantastic experience: we got two couscous and they were fabulous. The fried fish was absolutely perfect and the fish soup superb. Extremely delicious: the owner of the bnb we rented recommended it to us and it was a pleasure to follow this advice. Finally, fantastic location!
Gaetano Cannuli
.
13 Ottobre 2024
10,0
Excellent quality food, fresh fish and attentive service.
Daniela Rubino
.
29 Settembre 2024
10,0
We enjoyed traditional dishes that cannot be tasted anywhere else. Spaghetti ritunni rattatu and couscous with soup and fish. I know for sure that I will not taste this anywhere but this place. These are authentic, special local dishes that embody the culture of this region. I recommend them, it won't happen again! It is very good that there are chefs who cherish the traditions of their region. Thank you and best regards, tourists from Ukraine. I want to add that the waiters are nice, they don't speak English very well, but we all understood each other
Oxana Konovalenko
.
14 Settembre 2024
8,0
Francamente mi aspettavo qualcosa di più.....non che i piatti non fossero buoni ma trovo complicato mangiare il cuscus di pesce dovendo sfilettarmi tutto il pesce per poi poterlo mangiare in aggiunta al cuscus. Caponata banale che l'aggiunta del tonno non risolleva.Conto complessivo tendente all'alto.
ilbabbo
.
06 Settembre 2024
6,0
Family of fishermen for generations, able to bring the authentic flavors of the sea to the table. Excellent quality/price ratio, fresh and well priced fish. The ritunnu rattatu, produced by them, is definitely worth tasting. Important note: the entire menu is also available gluten-free.
Danilo Crisci
.
30 Agosto 2024
10,0
It's the first time I've eaten in this restaurant, a dear friend took me there, and I was pleasantly surprised, very fresh fish, they satisfied me with something off the menu, I asked for a really excellent boiled octopus. Then they brought us some bruschetta seasoned with dried and grated ritunno on top, it took me back 40 years. Truly a beautiful culinary experience. Thanks to all the staff and the owner
girolamo d'antoni
.
26 Agosto 2024
8,0
Location semplice, pratica senza fronzoli. Menù con un numero sufficiente di portate senza eccessi da ristorante turistico ma con una discreta scelta. Piatti abbondanti, cucina vera con sapori autentici. Frequentato da persone locali, offre anche la possibilità di fare aperitivo con fritti vari (paranza, gamberi, calamari, alici, ecc.) serviti in una zona separata e dedicata a picco sulle mura di Trapani, con una bellissima vista.
Il cous cous è fatto bene, incocciato a mano secondo tradizione, con tutti i sapori necessari ma con in più una intelligente attenzione ad intolleranze alimentari varie. Viene servito sempre accompagnato dal brodo di pesce e a scelta con zuppa di pescato o fritto di paranza. Fritti, tutti, strepitosi! Super croccanti ed asciutti (il proprietario ci ha spiegato come vengono fatti e, seppure la scelta allontani dalla tradizione, l'idea si traduce in una innovazione che migliora senza dubbio il risultato finale sotto diversi punti di vista).
Servizio semplice ma veloce, educato e sorridente. A Trapani, che frequento da quasi 10 anni, è uno dei posti dove ho mangiato meglio e con il miglior rapporto qualità/prezzo. Il conto è onestissimo e trasparente, forse l'unica cosa eccessiva è il costo del vino a calice, ma solo per voler trovare il pelo nell'uovo!
Complimenti sinceri a tutti, tornerò certamente.
Ad un turista direi di andare subito, non fermarsi alle apparenze, e godersi qualcosa di autentico.
DocFabrict
.
19 Agosto 2024
10,0