Evening NO. We have been to this place several times but this time it didn't go as we hoped. Slow, imprecise service (the farinata ordered never arrived together with the glasses of wine for an initial aperitif and the coffee arrived before the dessert).
I'm sorry but given the place and the prices there are no "mistakes" to make.
Tatiana Moletto
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13 Gennaio 2025
6,0
What can I say... a magnificent place, delicious food, top location!
Quality raw materials expertly assembled and processed. Attentive and fast service, very nice owner. We will definitely be back, the pan pizzas are ALL a must try!!
Rating 9.5.
Andrea Martorana
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09 Gennaio 2025
10,0
A place with an elegant atmosphere, accompanied by a variety of dishes that vary between vegetarian, meat and fish options! Farinata is an experience worth trying, both the classic one and the different types of tastes, for example if you like spicy the anduia is very tasty, as is the tegamino with sausage. As for attention, 10 points. Martina and Selene are very friendly, attentive and helpful. Highly recommended to try different types of dishes within Piedmontese gastronomy! 10/10
Agustin Hernandez
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05 Gennaio 2025
10,0
Stunning location in the center. All delicious gourmet pizza. floury and sweet. Excellent and unique cocktails. Friendly and helpful staff. I recommend it
vanessa
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04 Gennaio 2025
10,0
A gourmet pan pizza, a crunchy farinata and a vast choice of beers under a vault of exposed bricks. We always come back willingly. We like it!
Liliana Tirone
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01 Gennaio 2025
10,0
Nice place for a cocktail with friends, friendly staff and special cocktails. Prices a little above average, but everything commensurate with the quality of the service
Giorgia Bottazzo
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16 Dicembre 2024
10,0
Very good! Fine and refined environment! A little expensive but the quality is very good, approved!!
roberta marino
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17 Novembre 2024
8,0
Everything delicious, friendly staff, beautiful place
Anna Angelico
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13 Novembre 2024
10,0
Padellino experience di nome e di fatto : buonissimo, con ottime materie prime di farcitura ( forse avrei evitato il gambero fritto nella pizza... Per carità, a New York, in pizzeria italiana, proponevano la pizza con bistecca alla milanese.... ma da queste parti la pizza ai frutti di mare non prevede pesce fritto). Io che ho gustato il padellino fichi, posso dire che ho trovato così tanti sapori che ho preferito "scomporlo". Molto originale il tiramisù con riduzione di vermouth : sono le gocce chiare che vedete nel piatto. Ci ha, con grande classe, ben consigliati Giulia. In cucina Laura, una delle proprietarie, padellino e dolci di Cristina. Pare che l'impasto della pizza sia marchio depositato.
Guido C
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11 Novembre 2024
10,0
Location molto carina, ad un passo da piazza castello e 10 metri da via Po. Personale gentile e disponibile. Rapporto qualità prezzo non adeguato per sapori e dimensioni dei piatti. Tutto un po' troppo caro rispetto a qualità e quantità. Peccato. Non consigliato.
paper0ga2014
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04 Novembre 2024
6,0